PUYB.webp

Bende bu şekilde kullanıyorum 1.200₺ hava soğutma ile.

Eki Görüntüle 282225
Bende bu şekilde kullanıyorum 1.200₺ hava soğutma ile.

Per Core işi 9950X3D de çok büyük eziyet. 16 çekirdek ve 8 tanesi X3D diğeri normal çok uğraştırıyor ve hangisi acaba patladı diye didinmektense -15CO 3D'ye, -10CO da Non-3D'ye verip -15 Medium, -10 High, -5 de Max yüke CS basıp geçtim. Allah'tan 1 yıl oluyor kış ve yaz geçti tık etmedi.

8 Çekirdeklilerde daha bir uğraşılabilir tabi, tespiti daha kolay.

Ben memnunum da konu sahibi destan yazmış okumadım bile :D
Senin memnun olman benim umurumda değil. Şöyle cevap verdin diye diyorum. Bilgisayar alırken hiç bilgisi olmayan insanlar var. Yine memnun kalıyor genel olarak, ben bunun için değil, memnun kaldığı halde nedense bir şeyler yapması gereken, ama yanlış yaptığını ve en azından daha iyi şeyler olabilir diye bir şeyler paylaşıyorum. Senin memnun olma durumun benim umurumda şu an hiç değil mesela. Kişisel olarak algılamış olabilirsin belki paylaştığım şeyleri, büyük ihtimal öyle. Daha iyisini bilip daha memnun duruma geçebilirsin. Belki o zaman "destan yazmış okumadım bile" demene gerek kalmaz. Kendini boş yere yormasaydın madem memnunsan ne diye bunu belirtiyorsun? Git seni memnun eden kişilerin konuların altına yaz memnuniyet durumunu. Amacın belli, neden böyle ters davranma gereksinimi duymak zorunda olduğunu, hele ki cümlenin sonunda gülmen. Kopardı beni. :tavşan:

Ayrıca sen okumaya zahmet etme. Git FPS konusunu ilgilendiren videolar izle. Görüntü ve sesler ile iletişim kur. Çok hızlı olur senin için her şeyi doğru öğrenirsin, ne de olsa görüp duyuyorsun direkt. Kanıtlarında var karşılaştırmalar oluyor bol bol. Tam senlik.

@zalfo430
Benden sana gelsin canım.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 282225
Bende bu şekilde kullanıyorum hava soğutma ile.

Ben de 7500F işlemciye CO all Core -25 vererek sorunsuz kullanmıştım. Konu sahibi, voltaj ayarlarını performans çekirdekten daha zayıfa göre per Core uygulamak daha stabil olacaktır demiş, anladığım kadarı ile. Ama sizin yaptığınız ayarda performans çekirdeklere daha düşük eksi vermişsiniz gibi görüyorum?