Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ama sonuçta sorununuz çözüldü sanırım. Bence Malwarebytes ile de tarayalım.Norton'u denemiştim fakat bir şeyi bulamamıştı. Bir de modemi resetledim ve Edge'yi sıfırladım onlarda bir sonuç vermemişti.
Malwarebytes'ı kurmayı tekrardan deneyin hata vermezse kurulduğu andan itibaren bunları uygulayın:
Çözüldü: Malwarebytes ayarları nasıl olmalı?
Merhabalar, Malwarebytes kullanıyorum ayarları nasıl olmalı? Benim yaptığım ayarlar şunlar; Otomatik Update ve onun altında bulunan seçeneği kapattım, bildirimleri kapattım, başlangıçta otomatik çalıştırmayı kapattım. Başka ne yapmam gerek? Ayriyeten Malwarebytes sitesinden yüklerken ücretli...
Malwarebytes'i kurmayı çalışınca bu hatayı veriyor. Başka bir program önerin var mı antivirüs olarak.
Kaspersky deneyebilirsiniz. Kaydolmak biraz uğraştırabilir sadece. Bir de Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamalarını kontrol eder misiniz?
- Makaleler
- 19
Attığım rehberdeki ilk bölümü boşver, 2.bölümden itibaren okumaya başla.Eki Görüntüle 58303
Malwarebytes'i kurmayı çalışınca bu hatayı veriyor. Başka bir program önerin var mı antivirüs olarak.
Kaspersky AV yazılımı, Portable Scanner'lar bir şey bulamazsa deneriz Kaspersky'ı.Kaspersky deneyebilirsiniz. Kaydolmak biraz uğraştırabilir sadece. Bir de Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamalarını kontrol eder misiniz?
Kaspersky deneyebilirsiniz. Kaydolmak biraz uğraştırabilir sadece. Bir de Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamalarını kontrol eder misiniz?
- Makaleler
- 19
Siz şu Emsisoft Emergency Kit'i dener misiniz hocam? Attığım rehbere bakın ayrıca.
Alawar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Aşağıda anlatıldığı gibi rapor hazırlayıp yollayın. Oraya değil, buraya.
www.technopat.net
Rehber: Farbar Recovery Scan ile Rapor Hazırlama
Konu içinde rapor paylaşacak olan kişi sorununu açıkça belirtmesi gereklidir. Yazılımı bir klasör içine atıp altta verilen şıklar işaretli şekilde Scan yapın. Scan bitince klasör içinde çıkan txt dosyalarını rarlayıp dosya upload servislerinden birine upload edip paylaşın. Kurallara uygun...
35gvm78
Üstün
KVRT uygulamasını deneyebilirsiniz.
www.kaspersky.com
Free Virus Removal Tool - Online Virus Scan | Kaspersky
Download a free virus removal tool — no installation required. Quickly scan for viruses and clean your device effortlessly from cyber threats.
- Makaleler
- 19
Hocam bir çözüm yollarını mı denesek önce?Aşağıda anlatıldığı gibi rapor hazırlayıp yollayın. Oraya değil, buraya.
Rehber: Farbar Recovery Scan ile Rapor Hazırlama
Konu içinde rapor paylaşacak olan kişi sorununu açıkça belirtmesi gereklidir. Yazılımı bir klasör içine atıp altta verilen şıklar işaretli şekilde Scan yapın. Scan bitince klasör içinde çıkan txt dosyalarını rarlayıp dosya upload servislerinden birine upload edip paylaşın. Kurallara uygun...www.technopat.net
Bunu sileceğim değil mi ya da karantinayamı alayım.
- Makaleler
- 19
Silin.
Sonuç nedir? Silme başarısız olursa karantinaya alın hocam.
Silin.
Sonuç nedir? Silme başarısız olursa karantinaya alın hocam.
Hala açılmaya devam ediyor kumar siteleri. Bir de karantinaya almayı deneyeyim.