Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ama sonuçta sorununuz çözüldü sanırım. Bence Malwarebytes ile de tarayalım.Norton'u denemiştim fakat bir şeyi bulamamıştı. Bir de modemi resetledim ve Edge'yi sıfırladım onlarda bir sonuç vermemişti.
Malwarebytes'ı kurmayı tekrardan deneyin hata vermezse kurulduğu andan itibaren bunları uygulayın:
Çözüldü: Malwarebytes ayarları nasıl olmalı?
Merhabalar, Malwarebytes kullanıyorum ayarları nasıl olmalı? Benim yaptığım ayarlar şunlar; Otomatik Update ve onun altında bulunan seçeneği kapattım, bildirimleri kapattım, başlangıçta otomatik çalıştırmayı kapattım. Başka ne yapmam gerek? Ayriyeten Malwarebytes sitesinden yüklerken ücretli...
- Makaleler
- 19
Bir Ad virüsünün bu kadar uğraştırması normal mi? Şu ana kadar bulunması gerekiyordu
Yani genelde bu kadar uzun sürmüyor ancak virüs bu. Normal gibi yani.
insan dikiyorum
Uzman
@insan dikiyorum büyük ihtimal ayarlardan dolayı veya modemle alakalı, mantıklı gelmiyor dediğiniz gibi artık.
Başka sistemlerde bu sorun var mı?
Bana da modemle ya da internetle ilgili olabilir gibime geliyor başkan.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 19
Hocam modeme sızacak kadar abartı bir virüs olduğunu hiç düşünmüyorum. Umarım öyle değildir öyleyse başımız daha da ağrıyacak.@insan dikiyorum büyük ihtimal ayarlardan dolayı veya modemle alakalı, mantıklı gelmiyor dediğiniz gibi artık.
Başka sistemlerde bu sorun var mı?
insan dikiyorum
Uzman
Hocam modeme sızacak kadar abartı bir virüs olduğunu hiç düşünmüyorum. Umarım öyle değildir öyleyse başımız daha da ağrıyacak.
Ben tam olarak neden Malwarebytes kurulamadığını anlamadım virüs mü engel oluyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 19
Ben tam olarak neden Malwarebytes kurulamadığını anlamadım. Virüs mü engel oluyor?
Bilemiyoruz, ayrıca lütfen artık yazım kurallarına dikkat edin düzenlemekten yoruldum. Virüs'de engel olabilir ancak aldığımız hata uygulamanın bu bilgisayarda çalıştırılamayacağıydı.
- Makaleler
- 19
Allah Allah, emin misiniz bir şey bulmadığına? Karantinaya girin bir.Hayret kısa sürdü. Sabah MRT ile denediğimde 3 saatte anca yapabilmişti.
Taramada bir şey bulamadı fakat şimdilik yeniden başlatınca bir şey açılmıyor.
Eki Görüntüle 58333
Allah Allah, emin misiniz bir şey bulmadığına? Karantinaya girin bir.
Karantinada bir şey gözükmüyor.
- Makaleler
- 19
Bundan önce ne yaptınız hocam? Kaspersky yüklemeden önce yani.
Bundan önce ne yaptınız hocam? Kaspersky yüklemeden önce yani.
Norton'u denemiştim fakat bir şeyi bulamamıştı. Bir de modemi resetledim ve Edge'yi sıfırladım onlarda bir sonuç vermemişti.