Arkadaşlar kasayi soktum RAM'leri uzaktan ufledim. 10 dk beklettim. Denedim açıldı. Bugün PC'yi temizlemistim acaba onunla mi alakalidir bilmiyorum. Kisaca şu an bir sorun yok Allah'a sukur.
Çoğu anakartta ekran kartını sökmeden BIOS pilini sökemezsiniz ki sistem kapalıyken yapılması gerekir. Bu yüzden ilk adım basit bir şekilde CLR_CMOS kullanmak.
Ekran kartının üzerinde Switch varsa performans moduna getirin (böylece fanlar daha hızlı çalışacak eğer ısınmadan dolayı açılmıyorsa açılmış olur)
Çoğu anakartta ekran kartını sökmeden BIOS pilini sökemezsiniz ki sistem kapalıyken yapılması gerekir. Bu yüzden ilk adım basit bir şekilde CLR_CMOS kullanmak.
Pil söktürmek fazla zahmetli, CMOS Reset ile kısa devre yaptığınız için garanti olarak sıfırlıyor. Bazen birkaç pil sökme denemesinde sıfırlanmayan kullanıcılar görmüştüm. CMOS hem daha pratik, hem de %100 garanti.
Arkadaşlar kasayi soktum RAM'leri uzaktan ufledim. 10 dk beklettim. Denedim açıldı. Bugün PC'yi temizlemistim acaba onunla mi alakalidir bilmiyorum. Kisaca şu an bir sorun yok Allah'a sukur.