Az once bilgisayari kaparken bir yazi geldi geldi arkada taskhost bilmem ne islemine devam ediyor kapatmak istedignze emin misniz diye, evet dedim kapattim. Simdi aciyorum ekran simsiyah hiç goruntu gelmiyor, neden? Yardimlarinjzi bekliyorum.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Yani PC açılıyor ama Windows siyah ekranda kalıyor değil mi? Ctrl + Alt + Del basınca tepki veriyor mu? Veriyorsa Görev Yöneticisi açıp Yeni Görev Çalıştır deyip
explorer.exe yazıp çalıştırır mısınız?Hocam yok direk hic bisey gelmiyo, normalde motherboard yazardi en basta sonra windows acilirdi simdi hicbirsey gelmiyo ekrana caresizce bekliyom.Yani PC açılıyor ama Windows siyah ekranda kalıyor değil mi? Ctrl + Alt + Del basınca tepki veriyor mu? Veriyorsa Görev Yöneticisi açıp Yeni Görev Çalıştır deyipexplorer.exeyazıp çalıştırır mısınız?
Hayir hiçbir yazi gelmiyor ekrana. Az once sorunsuz calsiyiodu simdi boyle oldu anlamadim.
Abi hicbir sekilde tepki vermiyor monitor yazi gelmiyo. Lutfen yardim etYani PC açılıyor ama Windows siyah ekranda kalıyor değil mi? Ctrl + Alt + Del basınca tepki veriyor mu? Veriyorsa Görev Yöneticisi açıp Yeni Görev Çalıştır deyipexplorer.exeyazıp çalıştırır mısınız?
O zaman RAM'leri söküp, silgi ile temas noktalarını silip geri takarak başlayın. Ya da Clear CMOS yapın.
Onu demiyorum, sistem açılırken BIOS'a giremiyor musunuz? Sisteminiz nedir?
Onu demiyorum, sistem açılırken BIOS'a giremiyor musunuz? Sisteminiz nedir?
- A320 mh
- 1650S
- 1600 AF
Son düzenleyen: Moderatör:
Bisey degismedi. Yine goruntu yok@Noxy06 Sistemi açarken "Del" tuşuna sürekli bas çek yapar mısınız?
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-