Aygıt yöneticisindeki şeyler gidip geliyor driveri yükleyince de aynı oldu zamanınız varsa AnyDesk'den bağlanıp bakar mısınız?
Hocam baksam bile yıllardır kullanmadığım çok yardımcı olabileceğimi sanmıyorum ancak benden daha iyi bilen birkaç arkadaşıma konuyla ilgili sorayım. Eğer bir çözüm öğrenirsem hallederiz.

Biraz araştırdık ve;
DFU diye bir konudan kaynaklanabileceğini düşünüyoruz.
Şuradaki adımları yapalım ve sonuç alacak mıyız bakalım.

Son düzenleme:
@nicloasjd12 Ben de ilk aldığımda PC'ye bağlarken biraz zorlanmıştım. Sürücüleri denedim, USB bağlantısını sürekli çıkar-tak yaptım, IDE uygulamasını kurcaladım vs. derken epey uğraştan sonra bağlantı yapılabiliyor. Biraz üstüne düşmek lazım. Özellikle IDE uygulamasında doğru UNO'yu seçmelisiniz.

@nicloasjd12 ben de ilk aldığımda PC'ye bağlarken biraz zorlanmıştım. Sürücüleri denedim, USB bağlantısını sürekli çıkar-tak yaptım, IDE uygulamasını kurcaladım vs. derken epey uğraştan sonra bağlantı yapılabiliyor. Biraz üstüne düşmek lazım. Özellikle IDE uygulamasında doğru Uno'yu seçmelisiniz.

Dediğim gibi şans işi biraz sürücüyü kur sil yaparak bir sonuca ulaşabilirsiniz gibi geldi.

@nicloasjd12 ben de ilk aldığımda PC'ye bağlarken biraz zorlanmıştım. Sürücüleri denedim, USB bağlantısını sürekli çıkar-tak yaptım, IDE uygulamasını kurcaladım vs. derken epey uğraştan sonra bağlantı yapılabiliyor. Biraz üstüne düşmek lazım. Özellikle IDE uygulamasında doğru Uno'yu seçmelisiniz.

Hepsini defalarca yaptım olmuyor.

Hangi amaçla kullandığını bilmiyorum ama en kısa zamanda STM32 gibi kartlara yönelmeyi tavsiye ederim.

Ne işe yarıyor bu kart.

Hocam baksam bile yıllardır kullanmadığım çok yardımcı olabileceğimi sanmıyorum ancak benden daha iyi bilen birkaç arkadaşıma konuyla ilgili sorayım. Eğer bir çözüm öğrenirsem hallederiz.

Biraz araştırdık ve;
Dfu diye bir konudan kaynaklanabileceğini düşünüyoruz.
Şuradaki adımları yapalım ve sonuç alacak mıyız bakalım.

Görmedim hocam ama sorun 2 hafta sonra çözüldü nasıl düzeldiğini de bilmiyorum 2 hafta sonra taktım kabloyu sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme: