Hocam internette bunun gibi çok uygulama var ama uygulamaların %95 tasarımı Windows XP'den kalma, sadece İngilizce destekliyorlar, menüleri çok karmaşık ve bilgisayar işlerine yeni başlayanlar için uygun olmuyor. Mesela hep kısaltılmış terimler kullanılıyor bunları açıklayan bir bölüm olsa ya da yanındaki soru işaretine gelince kısaltmanın ne işe yaradığını açıklayan küçük bir pencere açılsa güzel olur. Takipteyiz.
Yorumunuz için teşekkürler. Her terim yanına soru işareti ekleyeceğim. Üzgünüm, geliştirme aşaması bayağı yavaş. Tasarımsal olarak modern tasarım sunmak için elimden geleni yapacağım. Hocam, saygılarımla.
Merhaba, kodlama aşamasını bitirdim. İlk defa çalıştırdım, uygulamayı test ediyorum.
Merhaba, uygulamayı kodladım ve çalıştırdım. Uygulama sorunsuz çalışıyor. Arkadaşlar, tadını çıkarın ve geliştirmeye çalışıyorum. İlginiz için teşekkür ederim, hocalarım. Takipte kalmaya devam edin. Geliştirme süresinde ve tasarım olarak sizlerle iletişimde kalmayı ve sizin fikirlerinizi göz önünde bulundurarak geliştirme sürecini etkilemesini çok istiyorum. Teşekkürler her şey için.
Sayın moderasyon ekibi, uygulamayı bitirdiğimde hangi dosya yükleyici ile paylaşabilirim acaba?
Son düzenleme: