Arkadaşlar merhabalar. Bende mevcut olarak Xbox 9.nesil kontrolcü var. Ancak pek alışamadım çocukluktan beri PlayStation kontrolcülerine alışkın olduğumdan. DualSense almayı düşünüyorum ama elimde kontrolcü varken bunu almak biraz aptalca hareket gibi geliyor. Ama aynı zamanda haptic feedback özelliğini çok merak ediyorum. Siz ne önerirsiniz merak ediyorum.
Arkadaşlar merhaba. Bende mevcut olarak Xbox 9.nesil kontrolcü var. Ancak pek alışamadım çocukluktan beri PlayStation kontrolcülerine alışkın olduğumdan. DualSense almayı düşünüyorum ama elimde kontrolcü varken bunu almak biraz aptalca hareket gibi geliyor. Ama aynı zamanda haptic feedback özelliğini çok merak ediyorum. Siz ne önerirsiniz merak ediyorum.
İnsan nelere alışıyor bir gamepad'emi alışamayacaksın, illaki aynı dizayndan devam etmek istiyorum diyorsan Xbox destekli DualSense dizaynlı gamepadlar var göz atılabilir.
İnsan nelere alışıyor bir gamepad'emi alışamayacaksın, illaki aynı dizayndan devam etmek istiyorum diyorsan Xbox destekli DualSense dizaynlı gamepadlar var göz atılabilir.
Aslında haklısınız. Ben fifa falan oynamıyorum COD ve hikayeli oyunlar ağırlıklı oynamaktayım. Platform oyunlarında yapabiliyorum ama silahlı oyun oldumu kontrolleri beceremiyorum. Gerçi öyle oyunlar mouse ile daha rahat oynanıyor. Birde ithalatçı garantili önerir misiniz?
Aslında haklısınız. Ben FIFA falan oynamıyorum CoD ve hikayeli oyunlar ağırlıklı oynamaktayım. Platform oyunlarında yapabiliyorum ama silahlı oyun oldu mu kontrolleri beceremiyorum. Gerçi öyle oyunlar mouse ile daha rahat oynanıyor. Bir de ithalatçı garantili önerir misiniz?
6A veya 5A veri de taşıyabilen kablo seçin 2M veya 3M Ugreen alınabilir. Ek olarak gecikme yok PC'ye uygulamasını kurup Firmware Update yapın. Playstation® accessories adı.
6A veya 5A veri de taşıyabilen kablo seçin 2M veya 3M Ugreen alınabilir. Ek olarak gecikme yok PC'ye uygulamasını kurup Firmware Update yapın. Playstation® accessories adı.