Arkadaşlar merhabalar. Bende mevcut olarak Xbox 9.nesil kontrolcü var. Ancak pek alışamadım çocukluktan beri PlayStation kontrolcülerine alışkın olduğumdan. DualSense almayı düşünüyorum ama elimde kontrolcü varken bunu almak biraz aptalca hareket gibi geliyor. Ama aynı zamanda haptic feedback özelliğini çok merak ediyorum. Siz ne önerirsiniz merak ediyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Hakanss
Becerikli
Arkadaşlar merhaba. Bende mevcut olarak Xbox 9.nesil kontrolcü var. Ancak pek alışamadım çocukluktan beri PlayStation kontrolcülerine alışkın olduğumdan. DualSense almayı düşünüyorum ama elimde kontrolcü varken bunu almak biraz aptalca hareket gibi geliyor. Ama aynı zamanda haptic feedback özelliğini çok merak ediyorum. Siz ne önerirsiniz merak ediyorum.
İnsan nelere alışıyor bir gamepad'emi alışamayacaksın, illaki aynı dizayndan devam etmek istiyorum diyorsan Xbox destekli DualSense dizaynlı gamepadlar var göz atılabilir.
Aslında haklısınız. Ben fifa falan oynamıyorum COD ve hikayeli oyunlar ağırlıklı oynamaktayım. Platform oyunlarında yapabiliyorum ama silahlı oyun oldumu kontrolleri beceremiyorum. Gerçi öyle oyunlar mouse ile daha rahat oynanıyor. Birde ithalatçı garantili önerir misiniz?İnsan nelere alışıyor bir gamepad'emi alışamayacaksın, illaki aynı dizayndan devam etmek istiyorum diyorsan Xbox destekli DualSense dizaynlı gamepadlar var göz atılabilir.
Hakanss
Becerikli
Aslında haklısınız. Ben FIFA falan oynamıyorum CoD ve hikayeli oyunlar ağırlıklı oynamaktayım. Platform oyunlarında yapabiliyorum ama silahlı oyun oldu mu kontrolleri beceremiyorum. Gerçi öyle oyunlar mouse ile daha rahat oynanıyor. Bir de ithalatçı garantili önerir misiniz?
Satıcıyıya ve fiyat farkına göre değişir.
Turkcell kendisi satıyor beyaz rengi.
Biraz geç oluyor ama bir şey merak ediyorum. Şarj için kablo ve adaptör için ne önerirsiniz?Ben kullanıyorum memnunum. Hatta OLED TV'ye yansıtıyorum öyle oyun oynuyorum.
Son düzenleme:
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Turkcell kendisi satıyor beyaz rengi.
Biraz geç oluyor ama bir şey merak ediyorum. Şarj için kablo ve adaptör için ne önerirsiniz?
6A veya 5A veri de taşıyabilen kablo seçin 2M veya 3M Ugreen alınabilir. Ek olarak gecikme yok PC'ye uygulamasını kurup Firmware Update yapın. Playstation® accessories adı.
Teşekkür ederim. Kablo çeşitlerinden çok anlamıyorum rica etsem bir tane öneri için link atar mısınız?6A veya 5A veri de taşıyabilen kablo seçin 2M veya 3M Ugreen alınabilir. Ek olarak gecikme yok PC'ye uygulamasını kurup Firmware Update yapın. Playstation® accessories adı.
Ben kullanıyorum Dualsense + PC. Çok memnunum. Profesyonel veya rekabetçi durumun yoksa al geç.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Teşekkür ederim. Kablo çeşitlerinden çok anlamıyorum rica etsem bir tane öneri için link atar mısınız?