Gamepad entegrasyonu nedir bana açıklar mısınız? Mesela Xbox kontrolcüsü ne yönden tam uyumlu çalışıyorda, farklı marka gamepadler Windows'ta düzgün çalışmıyor? Çok güldürdünüz gerçekten insanları yanlış yönlendirmeyi bırakın. Bilmiyorsanız araştırın. 4-5 adet farklı farklı markalardan gamepad kullandım ve halen kullanıyorum. Hiçbirisinde ne bir sorun ne bir uyumsuzluk yaşadım. Böyle bir şey söz konusu değil zaten. Bu cihazlar PC uyumlu üretiliyor. Ülkemizde marka fanboyluğu bitermi acaba? Çok merak ediyorum. Ayrıca teknoloji farkını göreceğimiz bir gamepad üretilmedi demişsiniz. Gerçekten üst seviye bir gamepad kullanmanızı tavsiye ederim. Daha sonrasında Xbox kontrolcüsünü tekrar kullandığınızda bu gamepad değilmiş dersiniz. Saydığımız sorunlar çok fazla kullanılan kontrolcülerde görülen sorunlar değil. Sony ve Xbox'ın aç gözlülüğü yüzünden hala eski teknolojileri kullanmasından kaynaklı sorunlar. Potansiyometre kullanan her kontrolcüde drift eninde sonunda olacaktır bu kaçınılmaz bir durum. Ve yaşadığınızda gidip stick modülünü değiştirmeniz gerekecek. Eğer yine potansiyometre kullanan bir modül takarsanız yine aynı sorunla karşılaşacaksınız. Çünkü eski kalmış bir teknoloji. Bunca eksi duruma rağmen fahiş fiyatlara o ürünleri satın alıyorsanız benim diyecek bir sözüm yok.
Sıfır bilgisi ile konuşmaları beni bitiriyor argüman yok bilgi yok kendisi almış henüz bozulmamış diye millete de yanlış yönlendirme yapıyorlar. Yukarıya linklerini bıraktığım ürünlerin hepsi xbox kontrolcünün teknoloji ve kullanım olarak içinden geçer fakat işte ne dersin. 2026 yılı olmuş pilli, potasyometreli, hall effectsiz, bluetoothlu(bu beni yarıyor), wifi dongle'sız, TMR'siz gampad öneriyorlar bide bu saydıklarımızın ne olduğunu bile bilmiyorlar duyduğunda ise yüzeysel bilgisiz bir savunma yapıyorlar.. Çok prof, çok rahat gerçekten inanılır gibi değil. Şu konudaki yorumları ve finali görünce gözlerimden kanama geldi. Konu sahibini ikna edemedik bize de yazıklar olsun :) Tabi kendi parası neyi isterse onu yapar konu açtığı için biz de destek olmaya çalıştık sağlık olsun üzüldüm.