Bildiğim kadarıyla Hall-Effectlerde joyistik hafif ittirdiğinde bile aktif oluyor, oyunlarda istediğin hıza göre gidemiyorsun. Yoksa düşünebilirdim.
Yanlış. Hall Effect sensörler de analogtur, yani basma miktarına göre tepki verir.
FPS, yarış, platform gibi analog hassasiyet gerektiren oyunlarda Hall Effect’li joystick daha avantajlı.

Yanlış. Hall effect sensörler de analogtur, yani basma miktarına göre tepki verir.
FPS, yarış, platform gibi analog hassasiyet gerektiren oyunlarda hall Effect'li joystick daha avantajlı.
Zamanında düşündüğüm uygun fiyatlı modeller gördüm ama onların da kalitesini pek iyi bulmamıştım. Almışken sağlam almak istiyorum. Önerdiğiniz model varsa bakabilirim.

Bu arada Dualsens ne kadar eskiye göre daha çok PC desteği sunsa da rastgele gamepad ile oynamak istediğin oyunlarda çözümsüz bi sorunla karşılaşıp kolu kıracak duruma geldikten sonra bir anlamı kalmıyor. Ayrıca hala her oyunda native destek yok yani Steam dışı platformlarda illa sorun yaşarsın.

İstersen mor renkli olanı da var. Arkadaşlar hall effect mevzusunda gereken cevabı vermişler zaten. O bütçeden daha ucuza gene Xbox düzenli ama 9. nesilden daha iyi bir kol ile devam edebiirsin.
Açıkçası Xbox kontrolcülerini hiç sevmiyorum. Kullandığım 2 cihazın da bumperları kırıldı ve tüm joyistikler felaket drift yaptı.

Açıkçası Xbox kontrolcülerini hiç sevmiyorum. Kullandığım 2 cihazın da bumperları kırıldı ve tüm joyistikler felaket drift yaptı.
Zaten o yüzden First party kontroller önermiyoruz. Ekstra vergi yiyolar ülkeye gelirken. Emin ol sağlamlık bakımından 9. nesil Dualsense'e göre daha iyi bir kol. Dualsens haptic feedback yok adaptive trigger derken tek düşmeye bile kolu eline alma ihtimalin olan bi ürün.

Zaten o yüzden first party kontroller önermiyoruz. Ekstra vergi yiyorlar ülkeye gelirken. Emin ol sağlamlık bakımından 9. nesil DualSense'e göre daha iyi bir kol. DualSense haptic feedback yok adaptive trigger derken tek düşmeye bile kolu eline alma ihtimalin olan bir ürün.
DualSense hiç mi alınmaz? DualSense gamepadler neden bu kadar linçleniyor ve önerilmiyor anlamış değilim. Özellikler bakımından yanına yaklaşabilen kontrolcü göremiyorum.

Adaptive Trigger, dokunmatik yüzeyi ve Jiroskop'u diğer rakiplerine kıyasla üstün ancak diğer yorumlarda bahsedildiği gibi Steam dışındaki oyunlarda 3. parti yazılım kullanman gerekiyor ve bu biraz can sıkıcı. O kadar para verip yazılımda ve konfigirasyonla uğraşırım diyorsan evet satın al ancak ben sadece chill takılıp akşam eve gelip FC 25 atıp çıkacağım tak çalıştır kullan yapacaksan diğer F/P gamepad araştırmanı öneririm. Not: Ben de DualSense kullanıyorum DSX yazılımı ile destekleyen oyunlarda Adaptive Trigger çok tatmin edici bir oyun deneyimi.

DualSense hiç mi alınmaz? DualSense gamepadler neden bu kadar linçleniyor ve önerilmiyor anlamış değilim. Özellikler bakımından yanına yaklaşabilen kontrolcü göremiyorum.
Fazla pahalılar + Fazla hassaslar ve buna rağmen steam dışında kullanman gerekiyorsa hata ihtimali ve çalışmama ihtimali oluyor + PS oyunları harici çoğu oyun Native Dualsense haptic ve adaptive özelliklerini desteklemiyorlar.