PC için oyun kolu önerisi

Bütçe
1000-2000 TL

17789

Çalışkan
Ben oyun kolu istiyorum ama ne marka nasıl bir oyun kolu alacağımı bilmiyorum. Kablosuz olsun ve şarj edilebilir olursa iyi olur.
Xbox kolarında drift problemi var mı? Drift problemi varsa kaç sene kullanabilirim? F/P olursa iyi olur PC için alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Xbox fiyatına çıkacaksan daha iyi modeller var o bütçede. Sana 1500TL'den 3500TL'ye kadar alabileceklerini sıraladım.

Fantech Shooter III Oyun Kolu almayı düşunüyorum pil ömrü ve kaç sene kullanım ömrü verir drift sorunu var mı?

Fantech Shooter III Oyun Kolu almayı düşunüyorum pil ömrü ve kaç sene kullanım ömrü verir drift sorunu var mı?
Hall Effect analoglarda Drift sorunu çok çok daha az olur normal kollara göre. 0 diyemezsin çünkü hala analogları merkezleyen bir yay var ve yıllar içerisinde kullanıma bağlı gevşeyen yay stick drift'e yok açabilir ama bu oran Xbox 9. nesil gibi ALPS özellikle eski nesil ALPS kullanan kollara göre 100'de 1 oranda falan daha düşük bir oran. Pil ömrü gene kullanıma göre değişir ama öyle 1-2 senede hemen pil öldü at çöpe olmaz.

Hocam peki 8BitDo Ultimate 2C mi ya da bunlar dışında neler önerebilirsiniz?

Bunlar bu bütçedeki en mantıklı ürünler şuanda tabi 2C falan da var ama 2C bana kalırsa biraz fazla pahalı şuan 1700 falan olsa olabilirdi ama 2000TL olmuş neredeyse 500TL farka şarj standlı ekstra özellikleri olan bi ürün alabiliyorken gereksiz kaçıyor bana kalıırsa.
Hocam peki 8BitDo Ultimate 2C mi ya da bunlar dışında neler önerebilirsiniz?

2500TL'ye ne alınır peki hocam? Alacağım hala bekletiyorum karar veremediğim için çıldırma seviyesine geldim.

2500TL'ye ne alınır peki hocam? Alacağım hala bekletiyorum karar veremediğim için çıldırma seviyesine geldim.
Gamesir Super Nova daha mantıklı 2.500 TL için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda önermiş D10 yeşil veya mor modellerinden birini alabilirsiniz. Yerel satıcı sitesine güvenmiyorsanız veya taksit imkanı da sizin açınızdan iyi olur diyorsanız Hepsiburada üzerinden de satılıyor. Ama taksit imkanı ve galiba sitenin aldığı paydan dolayı 4000 ₺ satılıyor.

Ayrıca GameSir Cyclone 2 de bu fiyatlara alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…