Machvins

Başarılı
Arkadaşlar Creative 2+1 ses sistemim emekliye ayrıldı, 15 yıldır yeteri kadar görevini yaptı. Yaz aylarında ekstra cızırtılı çalışmaya başlıyor cihaz. Bana ses kalitesi kaliteli olan 2+1 bir ürün önerisi yapar mısınız? Şu an piyasa da Logitech Z407 ve Z533 dikkatimi çekti 5-6 bin bantlarında bu ücretlere değer mi bu ürünler için bir bütçede limit yok. Fakat çok da fazla vermek istemiyorum, günlük müzik ve film arada oyun için kullanacağım.

Bende Logitech X530 var. Sesini %40'ın üzerine bile çıkaramıyorum. 5+1 düşünürseniz, eskilerden ama iyi modellerden değerlendirebilirsiniz.
Yok dostum 2+1 bende sesi çok az açıyorum kafi, sadece benim için ses netliği kalitesi gerekiyor. Yoksa bende çok memnundum ama artık ömrünü doldurdu sanırım sıcaktan iyice cızırdama yapmaya başladı. Biraz baktım güncel ürünlere de Edifier hoparlörler var fakat benim kullanım amacıma gider mi bilemedim. Soundbarlara baktım masada 1 tık fazla yer kaplıyor ve bass konusunda harici olanları almak gerekiyor yoksa zayıf kaldığını söylemişler.