5 5438 Deneyimli Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 526 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 619 18 Mayıs 2024 #1 Kardeşim dün gece bilgisayarında oyun oynarken aniden kapandı. Sonra açtı ancak PC çalışıyor ama gerisi gelmiyor. Sebebi nedir?
Kardeşim dün gece bilgisayarında oyun oynarken aniden kapandı. Sonra açtı ancak PC çalışıyor ama gerisi gelmiyor. Sebebi nedir?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 18 Mayıs 2024 #2 Ekran kartı gibi algıladım. Varsa iGPU ile dener misin, ekran kartını söküp görüntü kablosunu anakarta takarak. Bir de aniden kapanma nasıl oldu? Görüntü gittiyse ekran kartı, kasa komple kapandıysa PSU. Artı 0 Eksi
Ekran kartı gibi algıladım. Varsa iGPU ile dener misin, ekran kartını söküp görüntü kablosunu anakarta takarak. Bir de aniden kapanma nasıl oldu? Görüntü gittiyse ekran kartı, kasa komple kapandıysa PSU.
KS KS 5 5438 Deneyimli Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 526 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 619 18 Mayıs 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Ekran kartı gibi algıladım. Varsa iGPU ile dener misin, ekran kartını söküp görüntü kablosunu anakarta takarak. Bir de aniden kapanma nasıl oldu? Görüntü gittiyse ekran kartı, kasa komple kapandıysa PSU. Genişletmek için tıkla... Kasa komple kapandı. Sonra tekrar açtığımda ise kasa çalışıyordu ama görüntü gelmiyor, klavye mouse hiç gelmiyor. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Ekran kartı gibi algıladım. Varsa iGPU ile dener misin, ekran kartını söküp görüntü kablosunu anakarta takarak. Bir de aniden kapanma nasıl oldu? Görüntü gittiyse ekran kartı, kasa komple kapandıysa PSU. Genişletmek için tıkla... Kasa komple kapandı. Sonra tekrar açtığımda ise kasa çalışıyordu ama görüntü gelmiyor, klavye mouse hiç gelmiyor.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 18 Mayıs 2024 #4 5438 dedi: Kasa komple kapandı. Sonra tekrar açtığımda ise kasa çalışıyordu ama görüntü gelmiyor, klavye mouse hiç gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun GPU'da gibi gozukuyor o halde. Islemciniz nedir? Artı 0 Eksi
5438 dedi: Kasa komple kapandı. Sonra tekrar açtığımda ise kasa çalışıyordu ama görüntü gelmiyor, klavye mouse hiç gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun GPU'da gibi gozukuyor o halde. Islemciniz nedir?
KS KS 5 5438 Deneyimli Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 526 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 619 18 Mayıs 2024 #5 Silinen üye dedi: Sorun GPU'da gibi gozukuyor o halde. Islemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5500 idi. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sorun GPU'da gibi gozukuyor o halde. Islemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5500 idi.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 18 Mayıs 2024 #6 Aklima bazi cozumler geldi onun disinda garantisi varsa garantiye gondermekten baska careniz yok. 1. RAM'leri cikartip altini silgi ile hafifce silin. 2. Clear CMOS yapin. 3. PSU calisiyor mu diye kontrol edin Artı 0 Eksi
Aklima bazi cozumler geldi onun disinda garantisi varsa garantiye gondermekten baska careniz yok. 1. RAM'leri cikartip altini silgi ile hafifce silin. 2. Clear CMOS yapin. 3. PSU calisiyor mu diye kontrol edin
KS KS 5 5438 Deneyimli Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 526 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 619 18 Mayıs 2024 #7 Silinen üye dedi: Aklima bazi cozumler geldi onun disinda garantisi varsa garantiye gondermekten baska careniz yok. 1. RAM'leri cikartip altini silgi ile hafifce silin. 2. Clear CMOS yapin. 3. PSU calisiyor mu diye kontrol edin Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Büyük ihtimalle PSU kaynaklı. Anaaa açıldı bilgisayar. Şu an sorunsuz çalışıyor hiçbir şey yapmadım. Isındığından dolayı yapmış olabilir mi? Son düzenleme: 18 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Aklima bazi cozumler geldi onun disinda garantisi varsa garantiye gondermekten baska careniz yok. 1. RAM'leri cikartip altini silgi ile hafifce silin. 2. Clear CMOS yapin. 3. PSU calisiyor mu diye kontrol edin Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Büyük ihtimalle PSU kaynaklı. Anaaa açıldı bilgisayar. Şu an sorunsuz çalışıyor hiçbir şey yapmadım. Isındığından dolayı yapmış olabilir mi?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 18 Mayıs 2024 #8 5438 dedi: Deneyeceğim. Büyük ihtimalle PSU kaynaklı. Anaaa açıldı bilgisayar. Şu an sorunsuz çalışıyor hiçbir şey yapmadım. Isındığından dolayı yapmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gayet muhtemel ama sabah normal açılması lazımdı. Neden ikincide açıldı garip. Artı 0 Eksi
5438 dedi: Deneyeceğim. Büyük ihtimalle PSU kaynaklı. Anaaa açıldı bilgisayar. Şu an sorunsuz çalışıyor hiçbir şey yapmadım. Isındığından dolayı yapmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gayet muhtemel ama sabah normal açılması lazımdı. Neden ikincide açıldı garip.
KS KS 5 5438 Deneyimli Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 526 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 619 18 Mayıs 2024 #10 Fazla güç çektiği için kendini korumaya almış olabilir dün. Ne olur ne olmaz diye akım korumalı prize taktım. Recep Baltaş dedi: Gayet muhtemel ama sabah normal açılması lazımdı. Neden ikincide açıldı garip. Genişletmek için tıkla... Sabah denedim zaten dün gece hiç ellemedim. Şu an sorunsuz açıldı. Nolur nolmaz akım korumalı priz taktım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Fazla güç çektiği için kendini korumaya almış olabilir dün. Ne olur ne olmaz diye akım korumalı prize taktım. Recep Baltaş dedi: Gayet muhtemel ama sabah normal açılması lazımdı. Neden ikincide açıldı garip. Genişletmek için tıkla... Sabah denedim zaten dün gece hiç ellemedim. Şu an sorunsuz açıldı. Nolur nolmaz akım korumalı priz taktım.