Detaylar
Kim cevapladı?Ekran kartı gibi algıladım. Varsa iGPU ile dener misin, ekran kartını söküp görüntü kablosunu anakarta takarak.
Bir de aniden kapanma nasıl oldu? Görüntü gittiyse ekran kartı, kasa komple kapandıysa PSU.
Bir de aniden kapanma nasıl oldu? Görüntü gittiyse ekran kartı, kasa komple kapandıysa PSU.
Kasa komple kapandı. Sonra tekrar açtığımda ise kasa çalışıyordu ama görüntü gelmiyor, klavye mouse hiç gelmiyor.Ekran kartı gibi algıladım. Varsa iGPU ile dener misin, ekran kartını söküp görüntü kablosunu anakarta takarak.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Kasa komple kapandı. Sonra tekrar açtığımda ise kasa çalışıyordu ama görüntü gelmiyor, klavye mouse hiç gelmiyor.
Sorun GPU'da gibi gozukuyor o halde. Islemciniz nedir?
Ryzen 5 5500 idi.Sorun GPU'da gibi gozukuyor o halde. Islemciniz nedir?
Aklima bazi cozumler geldi onun disinda garantisi varsa garantiye gondermekten baska careniz yok.
1. RAM'leri cikartip altini silgi ile hafifce silin.
2. Clear CMOS yapin.
3. PSU calisiyor mu diye kontrol edin
Deneyeceğim. Büyük ihtimalle PSU kaynaklı.
Anaaa açıldı bilgisayar. Şu an sorunsuz çalışıyor hiçbir şey yapmadım. Isındığından dolayı yapmış olabilir mi?
Son düzenleme:
Gayet muhtemel ama sabah normal açılması lazımdı. Neden ikincide açıldı garip.Deneyeceğim. Büyük ihtimalle PSU kaynaklı.
Anaaa açıldı bilgisayar. Şu an sorunsuz çalışıyor hiçbir şey yapmadım. Isındığından dolayı yapmış olabilir mi?
Fazla güç çektiği için kendini korumaya almış olabilir dün. Ne olur ne olmaz diye akım korumalı prize taktım.
Sabah denedim zaten dün gece hiç ellemedim. Şu an sorunsuz açıldı. Nolur nolmaz akım korumalı priz taktım.Gayet muhtemel ama sabah normal açılması lazımdı. Neden ikincide açıldı garip.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-