BigBangZero

Başarılı
Merhabalar, bilgisayar temizliği için bir el kompresörü almak istiyorum. Bilgisayar temizliği açıkçası beni çok üşendiriyor, malum kasada tonlarca fan bulunuyor. El kompresörüyle temizlediğimde biraz da olsa fanın üzerindeki pislikleri alır mı? Birde birçok markaya baktım lakin emin olamadım, hangi markayı almak gerek?

Merhaba, bilgisayar temizliği için bir el kompresörü almak istiyorum. Bilgisayar temizliği açıkçası beni çok üşendiriyor, malum kasada tonlarca fan bulunuyor. El kompresörüyle temizlediğimde biraz da olsa fanın üzerindeki pislikleri alır mı? Bir de birçok markaya baktım lakin emin olamadım, hangi markayı almak gerek?

Al geç.

Ben bunu aldım ama henüz test etme şansım olmadı.

Recep hocama saygım sonsuz fakat bu kadar büyüklükte bir şeyin abartı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu aldım ama henüz test etme şansım olmadı.

Hocam bu kadar büyük ve pahalı bir şeye gerek var mı emin olamadım.

Al geç.

Recep hocama saygım sonsuz fakat bu kadar büyüklükte bir şeyin abartı olduğunu düşünüyorum.
Bunlar da aklımı karıştırıyor lakin düzgün incelemesi de yok maalesef.
Bosch gereksiz pahalı.

Bu işimi görür mü hocam?

Şöyle bir şeyde var, emin olamadım. Yorumları da iyi gözüküyor.

Bu modeller hakkında bilgim yok, önerdiğim eski tip klasik olanlardan çok kullandım. Yeni model küçük alınacaksa Hepsiburada'ya da Amazon satıcılı ürünlerden alın, ürün iyi çıkarsa kullanırsın, beğenmezsen iade edersin.