Churchill

Gelişen
Herkese merhaba. Yılbaşından önce 1000/50 internet paketine geçtim ancak PC'de Ethernet kablosuyla bağlı olduğum halde download 160 170 Mbps'nin üstüne çıkmıyor. Araştırıp bulduğum çözümlerin hepsini denedim ama sorun çözülmedi. Modem arayüzünden de kanal ayarları vs. değiştirdim yine aynı. Anakartta resimdeki modem var sorun bundan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum çünkü çok eski bir PC. Bir de anakartta Wi-Fi modemi var onda da aynı sorun var. Kablo CAT 5E var özellikleri uygun kutudan çıkan modem kablosuda CAT 6 sanırım üzerinde bir şey yazmıyor. Sorun nerededir?

20260103_175044.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri güncelleyin.

Ping komutunu kullanın CMD üzerinden.

Sürücülerin hepsini driver hubtan güncelledim hocam yine aynı. Windows 10 kullanıyorum işlemci E7500 bunlardan kaynaklı olabilir mi peki?

Sürücüleri güncelleyin.

Ping komutunu kullanın CMD üzerinden.

Ping komutunu kullanın derken o konuda bilgim yok hocam ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ping komutunu kullanın derken o konuda bilgim yok hocam ne yapmam gerekiyor

Sürücülerin hepsini driver hubtan güncelledim hocam yine aynı. Windows 10 kullanıyorum işlemci E7500 bunlardan kaynaklı olabilir mi peki?

Ping komutunu kullanın derken o konuda bilgim yok hocam ne yapmam gerekiyor?

İşlemcile alakalı olamaz diye düşünüyorum. Bunlarin dışında modeme de reset atın derim.

İlginç bir şekilde zen tarayıcı kullanıyordum chrome a geçtim 400 450 mb civarı çıkmaya başladı sonuçlar. Müşteri hizmetleri kendi ekranından test yapıyor 830 civarı hız alıyor ama ben yarısını bile zor alıyorum cat 5e kablonun her türlü 1000mb yakın hız vermesi lazım ama son çare cat 6 kablo alıp deniycem olmazsa yasal haklarıma göre hareket edicem sonuçta 1000mb diye aldım paketi yarısını aldıktan sonra ne anlamı var.