pawEn
Üstün
PC Hocası Hazır Sistemlerde Kaçırılmayacak Fırsatlar!!
PC Hocası Hazır Sistemlerde Kaçırılmayacak Fırsatlar!! ürünleri, en ucuz fiyatlar ve incehesap güvencesiyle sizlerle! Hemen keşfedin!
Son düzenleme:
PSU konusunda haklısınız, Hyper olarak görmüştüm.12100F'li olanı tavsiye etmem. Hem işlemci zayıf hem de kasayı XPG yapsan dahi PSU Hiper marka. Bir çöpü bırakıp başka bir çöpe geçmek için para verilmez.
12400F'li olan sistemde kasayı FSP, SSD'yi de Apacer P4UPRO yaparsak 15.021 TL tutuyor. Bu şekilde mantıklı.
2'si farklı modeller. Birisi Sparkle, diğeri Intel'in. Sparkle çok iyi diyorlardı. @Mithat BerhanFiyatlar gayet güzel bence alınabilir. Yaklaşık 7 aydır Arc A750 kullanıyorum. Güzel kart ama biraz sıcak çalışıyor.
Olabilir. Sparkle'ı kullanmadım bendeki Limited Edition. Otomatik fan ayarındayken fazla ısınıyor ama kontrol panelinden fan ayarı yapınca ısınma sorunu kalktı.2'si farklı modeller. Birisi Sparkle, diğeri Intel'in. Sparkle çok iyi diyorlardı. @Mithat Berhan
Sparkle'ın soğutması daha iyi ve OC'li geliyor diye biliyorum.2'si farklı modeller. Birisi Sparkle, diğeri Intel'in. Sparkle çok iyi diyorlardı. @Mithat Berhan