PCI-e slotuna ekran kartı girmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tufys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 180
  • Etiketler Etiketler
    ekran pcie

Tufys

Uzman
2 gün önce mağazadan teslim almak üzere İtopya internet sitesinden ASUS TUF Gaming B850-M Plus II anakart aldım. Anakartı dün gidip teslim aldım. Ekran kartı anakartın PCI-e slotuna tam girmiyor, eski anakartima cuk diye oturan kart bu anakarta girmiyor ne yapabilirim bununla ilgili? Ekran kartı modelim Gigabyte RX 7600 8 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartın giriş çıkışlarının yer aldığı plakanın kasanın dışına çıkmadığından emin ol.

Kasada takamayınca çıkarıp direkt anakarta montajlamayı denedim, o da olmadı maalesef. Anakart masanın üzerinde, plakalar herhangi bir yere temas etmiyor.

Artı -1 Eksi
Soketin sonunda gri bir parça var. Onu biraz kenara çek ya da ekran kartını bastır.

İşe yaramadı yine maalesef, karta en son sinirlendim belki 30 kilo güç uygulamışımdır, girmedi. 3-4 tane yapay zekaya sordum, hepsinde çözüm tükendi, en son aldığın yerden iade veya değişim iste diyorlar, öyle yapacağım ben de muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…