İyi günler arkadaşlar, ekran kartını anakarta sabitleyen tırnağı kırıldı ve öyle kullanıyorum ama masa sallanınca görüntüde çizgiler çıkıyor.
Herhalde yeni anakart almam lazım.
Anakartım Gigabyte B850M Force idi.
Bunun yerine hangi anakart önerirsiniz?
Kasam Vento VG3400s
İşlemci ama Ryzen 5 9600X.

İyi günler arkadaşlar, ekran kartını anakarta sabitleyen tırnağı kırıldı ve öyle kullanıyorum ama masa sallanınca görüntüde çizgiler çıkıyor.
Kasam Vento VG3400s
Yine aynısını alın alacaksanız.

Kasam Vento VG3400s.

Bu bayağı tavsiye edilen bir anakart olduğu için merak ettim fazla mi bastırdın yoksa normal şekilde takarken anakart kaynaklı bir hatadan mi kırıldı?

Kardeşimin bilgisayarında 2 senedir mandalı kırık Gigabyte Z97-D3H anakart ve ASUS ROG STRIX RX 580 kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşatmadı şu ana kadar.

Bu arada alttaki X16 slotunun mandalını söküp üstteki ekran kartı slotuna takabilirsin alttakini kullanmıyorsan.

Ekran kartı kasaya vidalı değil mi? Vidaladığın zaman sallasan bile sorun olmaz.
Evet vidalı ve destek aparatı da var ama ekranda çizgiler çıkıyor bazen Ve ekran kartını daha bugün taktım acaba sürücü ile ilgili olabilir mi?
Ekran kartı
Palit rtx 5060ti 16gb ınfınıty 3

Kardeşimin bilgisayarında 2 senedir mandalı kırık Gigabyte Z97-D3H anakart ve ASUS ROG STRIX RX 580 kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşatmadı şu ana kadar.

Bu arada alttaki X16 slotunun mandalını söküp üstteki ekran kartı slotuna takabilirsin alttakini kullanmıyorsan.
Denedim ama çıkaramadım anakarta zarar gelir diye bıraktım

Bu bayağı tavsiye edilen bir anakart olduğu için merak ettim fazla mi bastırdın yoksa normal şekilde takarken anakart kaynaklı bir hatadan mi kırıldı?
Acaba sürücü hatası olabilir mi?
Şuan 591.59 sürümü yüklü

Son düzenleme:
Evet vidalı ve destek aparatı da var ama ekranda çizgiler çıkıyor bazen ve ekran kartını daha bugün taktım acaba sürücü ile ilgili olabilir mi?
Ekran kartı.
Palit RTX 5060 Ti 16 GB Infinity 3

Denedim ama çıkaramadım anakarta zarar gelir diye bıraktım.

Acaba sürücü hatası olabilir mi?
Şu an 591.59 sürümü yüklü.

Hocam tırnak kırıldığını söyledin ve hareket ettiği zaman görüntüde bozulmalar olduğunu söyledin bu nasıl bir sürücü hatası olabilir ki.

Benim 2008'den kalma kasam vardı, Intel stok fan ayakları bayağı değişik bir şey ayağın biri kırılmıştı mecbur kasayı yan koyardım haha onu da dik koyunca temas kesilip bilgisayar ısındığı için kapanırdı senin mevzu da böyle belli ki oturmuyor o da veri akışında sorun yaratıyor.

Zorlarken falan mı kırıldı onu merak etmiştim.

Son düzenleme:
Kasam Vento VG3400s.

Mandal kırıldığı için kart tam oturmuyor; görüntü bozulması bundan oluyor. Anakartı değiştirmen şart.
Ryzen 5 9600X için direkt çözüm: B650M bir AM5 anakart al. MSI B650M veya Gigabyte B650M işini net görür.