Hocam tırnak kırıldığını söyledin ve hareket ettiği zaman görüntüde bozulmalar olduğunu söyledin bu nasıl bir sürücü hatası olabilir ki.

Benim 2008'den kalma kasam vardı, Intel stok fan ayakları bayağı değişik bir şey ayağın biri kırılmıştı mecbur kasayı yan koyardım haha onu da dik koyunca temas kesilip bilgisayar ısındığı için kapanırdı senin mevzu da böyle belli ki oturmuyor o da veri akışında sorun yaratıyor.

Zorlarken falan mı kırıldı onu merak etmiştim.
Evet tırnak kırıktı bende komple çıkarttım Ve ekran kartını öyle taktım Ve 2 vida ile sabitledim Ve ekran kartı destek aparatı da var.
2. Ekran kartı slotu var ama o kablolara çok yakın o yüzden onukullanamıyorum .

@Prof. Dr. Abuzer Kömürcü, Tırnaksız o kadar çok sistem gördüm ki şaşarsınız. Yenisi almaya kesinlikle gerek yok.
Ekran titremesi neden kaynaklanmış olabilir

Şöyle bir şey alsan alıp kartın sallanmasını azaltırsan sorun bir miktar azalır inşallah; https://www.trendyol.com/genel-mark...tutucu-ekran-karti-destek-aparati-p-870055069 bu arada AMD olanı da var.
Var hocam aynısını kullanıyorum

Mandal kırıldığı için kart tam oturmuyor; görüntü bozulması bundan oluyor. Anakartı değiştirmen şart.
Ryzen 5 9600X için direkt çözüm: B650M bir AM5 anakart al. MSI B650M veya Gigabyte B650M işini net görür.
Böyle kullansam bir zararı olur mu ?
Yine aynısını alın alacaksanız.
Hocam başka hangi anakart önerirsiniz geleceğe dönük olarak?
Malum şuan kullandığım bir sorun çıkarırsa onu kullanacağım
Aklımda bu var
Şimdi bunu alıp kenara koymak istiyorum

Evet tırnak kırıktı bende komple çıkarttım Ve ekran kartını öyle taktım Ve 2 vida ile sabitledim Ve ekran kartı destek aparatı da var.
2. Ekran kartı slotu var ama o kablolara çok yakın o yüzden onukullanamıyorum .

Ekran titremesi neden kaynaklanmış olabilir

Var hocam aynısını kullanıyorum

Böyle kullansam bir zararı olur mu ?

Hocam başka hangi anakart önerirsiniz geleceğe dönük olarak?
Malum şuan kullandığım bir sorun çıkarırsa onu kullanacağım
Aklımda bu var
Şimdi bunu alıp kenara koymak istiyorum
@LH44 @Michael Scofield hocalarım bir bakar mısınız?
Bu anakartı alıp kenara koymak istiyorum alınır mı?

Son düzenleme: