Aynı sorun benim B850M Gaming Plus anakartimda oldu sorun yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
Uzman
Evet tırnak kırıktı bende komple çıkarttım Ve ekran kartını öyle taktım Ve 2 vida ile sabitledim Ve ekran kartı destek aparatı da var.Hocam tırnak kırıldığını söyledin ve hareket ettiği zaman görüntüde bozulmalar olduğunu söyledin bu nasıl bir sürücü hatası olabilir ki.
Benim 2008'den kalma kasam vardı, Intel stok fan ayakları bayağı değişik bir şey ayağın biri kırılmıştı mecbur kasayı yan koyardım haha onu da dik koyunca temas kesilip bilgisayar ısındığı için kapanırdı senin mevzu da böyle belli ki oturmuyor o da veri akışında sorun yaratıyor.
Zorlarken falan mı kırıldı onu merak etmiştim.
2. Ekran kartı slotu var ama o kablolara çok yakın o yüzden onukullanamıyorum .
Ekran titremesi neden kaynaklanmış olabilir@Prof. Dr. Abuzer Kömürcü, Tırnaksız o kadar çok sistem gördüm ki şaşarsınız. Yenisi almaya kesinlikle gerek yok.
Var hocam aynısını kullanıyorumŞöyle bir şey alsan alıp kartın sallanmasını azaltırsan sorun bir miktar azalır inşallah; https://www.trendyol.com/genel-mark...tutucu-ekran-karti-destek-aparati-p-870055069 bu arada AMD olanı da var.
Böyle kullansam bir zararı olur mu ?Mandal kırıldığı için kart tam oturmuyor; görüntü bozulması bundan oluyor. Anakartı değiştirmen şart.
Ryzen 5 9600X için direkt çözüm: B650M bir AM5 anakart al. MSI B650M veya Gigabyte B650M işini net görür.
Hocam başka hangi anakart önerirsiniz geleceğe dönük olarak?
Malum şuan kullandığım bir sorun çıkarırsa onu kullanacağım
Aklımda bu var
Şimdi bunu alıp kenara koymak istiyorum
@LH44 @Michael Scofield hocalarım bir bakar mısınız?Evet tırnak kırıktı bende komple çıkarttım Ve ekran kartını öyle taktım Ve 2 vida ile sabitledim Ve ekran kartı destek aparatı da var.
2. Ekran kartı slotu var ama o kablolara çok yakın o yüzden onukullanamıyorum .
Ekran titremesi neden kaynaklanmış olabilir
Var hocam aynısını kullanıyorum
Böyle kullansam bir zararı olur mu ?
Hocam başka hangi anakart önerirsiniz geleceğe dönük olarak?
Malum şuan kullandığım bir sorun çıkarırsa onu kullanacağım
Aklımda bu var
Şimdi bunu alıp kenara koymak istiyorum
Bu anakartı alıp kenara koymak istiyorum alınır mı?
Son düzenleme:
@Prof. Dr. Abuzer Kömürcü, alınır, dolu bir anakart. Şu dönemde kolay kolay B650 önermem normalde.
B850M Force, B850 Eagle Ice, B850M Eagle Ice, B850 Gaming'i de değerlendirebilirsiniz.
Benim önerim biraz klasik olucak; yine aynısı yani B850M Force.
B850M Force, B850 Eagle Ice, B850M Eagle Ice, B850 Gaming'i de değerlendirebilirsiniz.
Benim önerim biraz klasik olucak; yine aynısı yani B850M Force.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
Uzman
@Prof. Dr. Abuzer Kömürcü, alınır, dolu bir anakart. Şu dönemde kolay kolay B650 önermem normalde.
B850M Force, B850 eagle ıce, B850M eagle ıce, B850 Gaming'i de değerlendirebilirsiniz.
Benim önerim biraz klasik olacak; yine aynısı yani B850M Force.
Hocam son olarak dediğim anakartın hangi revizyonu iyi?
Ya da fark etmez mi?
Fiyatının üzerinde bir anakart. Alınır.
@Prof. Dr. Abuzer Kömürcü, dediğim gibi B650 Gaming X AX V2 iyi bir anakart. B850 Eagle'ın fiyatı uçtuğu için şu an mantıklı.
Ama Force varken çok düşünmezdim. Hele ki oyun için.
Ama Force varken çok düşünmezdim. Hele ki oyun için.