i5 7500F

Becerikli
Merhaba,
ASUS A520M-R anakart kullanıyorum. Sistemimde R5 5600 ve 9060XT var, sizce bu anakartı değiştirmeli miyim?

Bu ürünü buldum. Sadece mağaza teslim ve fiyatı piyasaya göre uygun. Bu model gereksiz mi olur?

UV ve manuel timing yapmayacaksanız gereksiz. Gerçi Curve Optimizer destekliyordu sanırım A520?

@i5 7500F, aynı A520 anakarttan, konuya attığınız aynı MSI anakarta geçtim.

A serisi pişmanlıktır. Ben peşin fiyatına 9 taksit ile 4.500 TL'ye almıştım. İyi ki almışım; gerek görüntü gerek işlev olarak cok daha iyi. Kule tipinin bir fanı GPU'ya değiyordu resmen.

@i5 7500F, aynı A520 anakarttan, konuya attığınız aynı MSI anakarta geçtim.

A serisi pişmanlıktır. Ben peşin fiyatına 9 taksit ile 4.500 TL'ye almıştım. İyi ki almışım; gerek görüntü gerek işlev olarak cok daha iyi. Kule tipinin bir fanı GPU'ya değiyordu resmen.

Bende dediğiniz gibi bir sorun yok fanla alakalı. Ne gibi bir avantajı olur onu merak ediyorum. 4.000 TL banındada Wi-Fi özellikle B550 bulunuyor. Onlardan farkı ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçilir A520M-K'den TUF B550M-Plus serisine geçtim, 5500 işlemciyi de 5800X yaptım roket gibi oldu cihaz.

Ekstra M.2 SSD slotu, SSD soğutucu, daha fazla faz, VRM soğutma, ARGB desteği, O.C desteği, 4 adet RAM slotu olması gibi artıları var. Daha da var fakat belli başlı bunlar.
Mesela böyle modeller var daha uyguna, bunlar nasıl olur?