Çözüldü PCI-e Wi-Fi MSI Pro X870-P anakarta nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar MSI Pro X870-P anakartıma TP-Link TX3000e almayı düşünüyorum da modemin arkası böyle fotoğrafda olduğu gibi kasa içininde fotoğrafı var daha detaylı olsun diye iki türlü koydum fotoğrafları. TP-Link TX3000e aldığımda ekran kartının altındaki pcı_e4 girişine takacağım diğer kabloyu nereye takacağım?

Anakartımı aldığımda arka kısmında kablosuz Wi-Fi özelliği ile gelmişti o bir sorun olmaz değil mi TP-Link TX3000e aldığımda montelediğim zaman?

Dosya Ekleri

• d.webp
    10 KB · Görüntüleme: 139
  • WhatsApp Image 2024-11-24 at 18.39.19.webp
    166,6 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PCIe kartlar kendinden büyük olan yuvada çalışır. Kabloyu ise dediğiniz JUSB2 yazan yere takabilirsiniz.
Bende de aynı model var epey sağlam merak etme. Ama konu kafamı kurcaladı. Chipset güncellemesi yapmayı denedin mi? Clr_CMOS?
BIOS sıfırlaması yapmadım hocam.
Sadece BIOS'u güncelledim, birde İnternet driverlerini indirdim Aparatın ama olmadı ne yaptıysam, sonra sök-tak yaparken kablo kopunca işler tamamen bitti benim için.
Hayırlısı demekten başka bi şey gelmiyor elimden ama üzdü kablonun kopması yeni bir ürün sonuçta.

Sana tavsiyem önce CLR_CMOS yap sonra chipset güncelle. Eğer Wi-Fi kartı aygıt yöneticisinde görünürse, onun tamiri basit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana tavsiyem önce CLR_CMOS yap sonra chipset güncelle. Eğer Wi-Fi kartı aygıt yöneticisinde görünürse, onun tamiri basit.
Yapmasına yaparım hocam ama kablo koptuğu için yapmam boş yani ama dediğine katılıyorum öyle yapsaydım belki kablo kopmadan önce bir nebze denedim ama olmadı derdim şimdi BIOS sıfırlaması yapmadığım için kendime de kızıyorum.

ASUS Prime B650M-A Wi-Fi II. Wi-Fi kartı aynı sizinkinden. Sadece üzerinde ASUS yazıyor.
Hocam nasıl bağlayabildin PC'yi internete anten uclarını Wi-Fi özelliğine takmadan ? Çok şaşırdım valla.

Öncelikle mevcut durum için geçmiş olsun. Dediğiniz modeli PCIe yuvaya takıp kullanabilirsiniz. Anakartın denk geldiği yuvanın karşısından kasada yer açın. Aynı ekran kartını takar gibi. Zaten cihazda harici bir besleme görmedim. Anten kabloları ise dışından monte ediliyor.

Teşekkür ederim Yener Hocam.
TP-Link TX3000E geldiği zaman yanında gelen kabloyu hangi girişe takacağım anakartım MSI PRO X870-P görsel olarak gösterebilirsen Yener Hocam çok iyi olur benim için.

Bunu çok kez denedim ama fayda etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…