Urun bahsettigim gibi isini yapti. Hala kullanmiyorum fakat degistirene kadar sorunsuz calisiyordu. Anakart degisince gerek kalmadi.Ben PrimeX Plus diye bir şey almıştım. Sabitleme vidasını pek beğenemedim. Sorunsuz duruyor ama şu ürünün sabitleme vidası daha iyi duruyor.
@Neko Hatta forumdan bir kişi almış. İsmi görünce tanıdık geldi. Müsaitseniz ürün hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
Eki Görüntüle 150219
Detaylar
Kim cevapladı?Kutu içeriğindeki kablo çok kısa geldi. Masaya taşımam lazım yoksa kedim arkada ağzına sıçar. Bir de Type-C dönüştürücü alsam ve kabloyu öyle bağlasam arada hız farkı olur mu? Yani hız artar demiyorum da düşme veya atıyorum bunu oyun için kullandım sorun yaşar mıyı8m? Type-C isteme nedenim uzatma kablosu olarak daha iyi ürünleri olmasından dolayı.PCI-e 3.0 da alsanız 2.0 çalışır, illa 2.0 şart değil.
Dark'ın NVMe kutusu ile 1000 MB hız görülüyordu.
Ben yanan M.2'ler gördüm evet, boot etmeme olayı oluyor, yaklaşım değil bu arada yaşanan durumlar.
3.2 gen 1 olmuyor, o eski adıyla USB 3.0, 3.2 gen 2 olması lazım, öyle de olur ama hız düşük olur.
@1247
Mesela bu data kablosu iş görür mü? Kablo konusundan hiç anlamıyorum.Dömüştürücü kalitesine bağlı, sorun olacağını zannetmiyorum.
3.2 gen 1 ile ne hız verir tam kestiremedim, 200-500 arası bir şey olur herhalde.
Dönüştürücü olarak şu iş görür gibi geldi.
Juo'nun şu ürününü alayım diyorum. Yukarıdaki dönüştürücü ve kablo uygun mudur?
RGB olmayan yeterli bence.
Bu arada kendi kablosunun ucunda A'dan C'ye dönüştürücü var.
Dönüştürücü konusu arada kaynadı, bu işinizi görür.
@Bold Pilot
Bu arada kendi kablosunun ucunda A'dan C'ye dönüştürücü var.
Dönüştürücü konusu arada kaynadı, bu işinizi görür.
@Bold Pilot
Son düzenleyen: Moderatör:
Bold Pilot
Uzman
Dün gece bunu sipariş vermiştim hocam ben de. Teşekkür ederim.Dönüştürücü konusu arada kaynadı, bu işinizi görür.
https://www.hepsiburada.com/dark-dk-ac-pem1x-ngff-nvme-m-2-ssd-pci-e-x1-karti-pm-HBC00001U4C30
@Bold Pilot