Xackwild Uzman Katılım 3 Kasım 2025 Mesajlar 210 Çözümler 1 Beğeniler 149 28 Haziran 2026 #1 PCSX2 emülatöründe otomatik tuş ataması yaptığımda bu sorunla karşılaşıyorum. Tuşları manuel ayarladığımda ise düzgün çalışmıyorlar. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
PCSX2 emülatöründe otomatik tuş ataması yaptığımda bu sorunla karşılaşıyorum. Tuşları manuel ayarladığımda ise düzgün çalışmıyorlar. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
eternatus 65 Uzman Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 649 Çözümler 9 Beğeniler 455 28 Haziran 2026 #2 Ucuz kontrolcu kullanıyorsanız Xbox360CE çalışıtırıp öyle deneyin. Artı -1 Eksi Çözüm
KS KS Xackwild Uzman Katılım 3 Kasım 2025 Mesajlar 210 Çözümler 1 Beğeniler 149 28 Haziran 2026 #3 eternatus dedi: Ucuz kontrolcu kullanıyorsanız Xbox360CE çalışıtırıp öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sorunu tarif ettiğin şekilde çözdüm ama çözüldü olarak işaretleyemedim. Aynı sorunu yaşayanlar faydalanırdı. Artı 0 Eksi
eternatus dedi: Ucuz kontrolcu kullanıyorsanız Xbox360CE çalışıtırıp öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sorunu tarif ettiğin şekilde çözdüm ama çözüldü olarak işaretleyemedim. Aynı sorunu yaşayanlar faydalanırdı.
eternatus 65 Uzman Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 649 Çözümler 9 Beğeniler 455 29 Haziran 2026 #4 Xackwild dedi: Teşekkürler. Sorunu tarif ettiğin şekilde çözdüm ama çözüldü olarak işaretleyemedim. Aynı sorunu yaşayanlar faydalanırdı. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi oyunlar. Rapor gönderdim zaten, moderatörler halleder çözüm kısmını. Artı 0 Eksi
Xackwild dedi: Teşekkürler. Sorunu tarif ettiğin şekilde çözdüm ama çözüldü olarak işaretleyemedim. Aynı sorunu yaşayanlar faydalanırdı. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi oyunlar. Rapor gönderdim zaten, moderatörler halleder çözüm kısmını.