Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bildiğim kadarıyla evet.
'Apple Game Porting Toolkit' ile desteklenmeyen oyunları oynayabilir miyim?
Apple Game Porting Toolkit Nedir ve Nasıl Kullanılır?
En sevdiğiniz oyunları macOS'ta oynayabilmeniz mümkün. Bunun için Apple'ın Game Porting Toolkit aracını kullanabilirsiniz. Nasıl yapılacağını merak
1. metotta hayır ama 2. metotta evet, performans kaybı yaşarsınız çünkü macOS için optimize olmayacak o oyunlar. Tabii bazılarında iyi FPS de alabilirsiniz.Genel olarak 1. ve 2. metotlarda fazla performans kaybı yaşar mıyım?
Özelliklerine bağlı olarak mümkün tabi. Performans kaybı da yaşarsın ama Windows'un varken neden MacOS kurmakla uğraşıp oyun oynayasın?
- Makaleler
- 3
Eğer oyununda macOS uyumu varsa oynayabilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Doğrudan desteklenen oyunlarda Windows'la farkını görmemiştim ben (örnek olarak: ETS 2) ama böyle oyunların sayısı pek de fazla değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün, Vanguard henüz gelmedi sanırım ama geldiğinde oynanamayacak ama ben LoL'ü oynuyordum. Bir de ekran kartınızın desteği olması önemli.
Merhaba,
Evet, oyun oynayabilmen mümkün fakat indireceğin oyunun desteği olmasına dikkat etmen lazım. Mesela ETS 2, macOS destekliyor. Bir oyunun desteği olup olmadığını öğrenmek için Steam sayfasından sistem gereksinimlerine gelip bakabilirsin. Ayrıca performans olarak da pek bir kayıp yaşamazsın genel olarak.
Evet, oyun oynayabilmen mümkün fakat indireceğin oyunun desteği olmasına dikkat etmen lazım. Mesela ETS 2, macOS destekliyor. Bir oyunun desteği olup olmadığını öğrenmek için Steam sayfasından sistem gereksinimlerine gelip bakabilirsin. Ayrıca performans olarak da pek bir kayıp yaşamazsın genel olarak.
- Makaleler
- 43
Bilgisayarının özelliklerine ve kuracağın sürüme göre de değişir.
Eledhwen
Başarılı
macOS'un oyun amaçlı olmadığını biliyorum. sadece işletim sistemini seviyorum ve aynı zamanda oyunlardan kopmak istemiyorum. şu an ki sistemim günümüz AAA oyunları için 1080p grafiklerde yeterli bir sistem. aslında aklımdaki soru şuydu;
1. Steam'daki macOS destekli oyunları açabilir mi? (neticede bu bir hackintosh)
2. 'Apple Game Porting Toolkit' ile desteklenmeyen oyunları oynayabilir miyim?
3. Genel olarak 1. ve 2. metotlarda fazla performans kaybı yaşar mıyım?
1. Steam'daki macOS destekli oyunları açabilir mi? (neticede bu bir hackintosh)
2. 'Apple Game Porting Toolkit' ile desteklenmeyen oyunları oynayabilir miyim?
3. Genel olarak 1. ve 2. metotlarda fazla performans kaybı yaşar mıyım?
Bildiğim kadarıyla evet.
'Apple Game Porting Toolkit' ile desteklenmeyen oyunları oynayabilir miyim?
Apple Game Porting Toolkit Nedir ve Nasıl Kullanılır?
En sevdiğiniz oyunları macOS'ta oynayabilmeniz mümkün. Bunun için Apple'ın Game Porting Toolkit aracını kullanabilirsiniz. Nasıl yapılacağını merak
1. metotta hayır ama 2. metotta evet, performans kaybı yaşarsınız çünkü macOS için optimize olmayacak o oyunlar. Tabii bazılarında iyi FPS de alabilirsiniz.Genel olarak 1. ve 2. metotlarda fazla performans kaybı yaşar mıyım?