Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 19 Mart 2026 #1 10 metrelik HDMI kablo aldım ama TV'de sinyal yok diyor. 2 tane HDMI portuyla denedim, olmadı.
PlatinMau Üyecik Katılım 18 Mart 2026 Mesajlar 18 Beğeniler 4 Yer Türkiye 19 Mart 2026 #2 Lorien dedi: 10 metrelik HDMI kablo aldım ama TV'de sinyal yok diyor. 2 tane HDMI portuyla denedim, olmadı. Eki Görüntüle 234228 Genişletmek için tıkla... Laptopta ekran paylasimini açman gerekiyor direkt HDMI taktım çalışıyor mantığı olmuyor. Artı 0 Eksi
Lorien dedi: 10 metrelik HDMI kablo aldım ama TV'de sinyal yok diyor. 2 tane HDMI portuyla denedim, olmadı. Eki Görüntüle 234228 Genişletmek için tıkla... Laptopta ekran paylasimini açman gerekiyor direkt HDMI taktım çalışıyor mantığı olmuyor.
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 19 Mart 2026 #3 PlatinMau dedi: Laptopta ekran paylasimini açman gerekiyor direkt HDMI taktım çalışıyor mantığı olmuyor. Genişletmek için tıkla... PC yazdım hocam laptop değil. Artı 0 Eksi
PlatinMau dedi: Laptopta ekran paylasimini açman gerekiyor direkt HDMI taktım çalışıyor mantığı olmuyor. Genişletmek için tıkla... PC yazdım hocam laptop değil.
PlatinMau Üyecik Katılım 18 Mart 2026 Mesajlar 18 Beğeniler 4 Yer Türkiye 19 Mart 2026 #4 Lorien dedi: PC yazdım hocam laptop değil. Genişletmek için tıkla... Direkt ekran kartına mi taktiniz televizyon görünce laptop aklıma geldi de. Artı 0 Eksi
Lorien dedi: PC yazdım hocam laptop değil. Genişletmek için tıkla... Direkt ekran kartına mi taktiniz televizyon görünce laptop aklıma geldi de.
GodOfWar Deneyimli Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 962 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 875 Yer İstanbul 19 Mart 2026 #5 Lorien dedi: PC yazdım hocam laptop değil. Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazda deneme şansınız var mı? Konsol varsa konsolda veya kablo alıcısı varsa onda deneyebilir misiniz? Görüntü geliyor mu? Ayrıca HDMI ile bağladığınızda bu ekranı bir kontrol eder misiniz? Bazen yalnızca 1 ile göster gibi bir seçenek çıkabiliyor. Artı 0 Eksi
Lorien dedi: PC yazdım hocam laptop değil. Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazda deneme şansınız var mı? Konsol varsa konsolda veya kablo alıcısı varsa onda deneyebilir misiniz? Görüntü geliyor mu? Ayrıca HDMI ile bağladığınızda bu ekranı bir kontrol eder misiniz? Bazen yalnızca 1 ile göster gibi bir seçenek çıkabiliyor.
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 19 Mart 2026 #6 PlatinMau dedi: Direkt ekran kartına mi taktiniz televizyon görünce laptop aklıma geldi de. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartına taktım. Artı 0 Eksi
PlatinMau dedi: Direkt ekran kartına mi taktiniz televizyon görünce laptop aklıma geldi de. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartına taktım.
PlatinMau Üyecik Katılım 18 Mart 2026 Mesajlar 18 Beğeniler 4 Yer Türkiye 19 Mart 2026 #7 GodOfWar dedi: Başka bir cihazda deneme şansınız var mı? Konsol varsa konsolda veya kablo alıcısı varsa onda deneyebilir misiniz? Görüntü geliyor mu? Ayrıca HDMI ile bağladığınızda bu ekranı bir kontrol eder misiniz? Bazen yalnızca 1 ile göster gibi bir seçenek çıkabiliyor. Eki Görüntüle 234230 Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle monitörü yok televizyonu geçici olarak monitör kullanacak. Artı 0 Eksi
GodOfWar dedi: Başka bir cihazda deneme şansınız var mı? Konsol varsa konsolda veya kablo alıcısı varsa onda deneyebilir misiniz? Görüntü geliyor mu? Ayrıca HDMI ile bağladığınızda bu ekranı bir kontrol eder misiniz? Bazen yalnızca 1 ile göster gibi bir seçenek çıkabiliyor. Eki Görüntüle 234230 Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle monitörü yok televizyonu geçici olarak monitör kullanacak.
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 19 Mart 2026 #8 GodOfWar dedi: Başka bir cihazda deneme şansınız var mı? Konsol varsa konsolda veya kablo alıcısı varsa onda deneyebilir misiniz? Görüntü geliyor mu? Ayrıca HDMI ile bağladığınızda bu ekranı bir kontrol eder misiniz? Bazen yalnızca 1 ile göster gibi bir seçenek çıkabiliyor. Eki Görüntüle 234230 Genişletmek için tıkla... Hocam Monitörü DP ile bağladım ekrna kartında tek HDMI olduğu için. HDMI'ı takınca monitördeki görüntü gidiyor. Artı 0 Eksi
GodOfWar dedi: Başka bir cihazda deneme şansınız var mı? Konsol varsa konsolda veya kablo alıcısı varsa onda deneyebilir misiniz? Görüntü geliyor mu? Ayrıca HDMI ile bağladığınızda bu ekranı bir kontrol eder misiniz? Bazen yalnızca 1 ile göster gibi bir seçenek çıkabiliyor. Eki Görüntüle 234230 Genişletmek için tıkla... Hocam Monitörü DP ile bağladım ekrna kartında tek HDMI olduğu için. HDMI'ı takınca monitördeki görüntü gidiyor.
GodOfWar Deneyimli Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 962 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 875 Yer İstanbul 19 Mart 2026 #9 Lorien dedi: Hocam Monitörü DP ile bağladım ekrna kartında tek HDMI olduğu için. HDMI'ı takınca monitördeki görüntü gidiyor. Genişletmek için tıkla... DP kablosunu çıkarıp sadece HDMI kablosunu TV'ye bağlamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Lorien dedi: Hocam Monitörü DP ile bağladım ekrna kartında tek HDMI olduğu için. HDMI'ı takınca monitördeki görüntü gidiyor. Genişletmek için tıkla... DP kablosunu çıkarıp sadece HDMI kablosunu TV'ye bağlamayı deneyin.
PlatinMau Üyecik Katılım 18 Mart 2026 Mesajlar 18 Beğeniler 4 Yer Türkiye 19 Mart 2026 #10 Lorien dedi: Evet ekran kartına taktım. Genişletmek için tıkla... O zaman büyük ihtimalle HDMI yapabilir bende aynısını yaşamıştım laptopta sürekli kopuyordu HDMI kablosu alinca düzeldi. Artı 0 Eksi
Lorien dedi: Evet ekran kartına taktım. Genişletmek için tıkla... O zaman büyük ihtimalle HDMI yapabilir bende aynısını yaşamıştım laptopta sürekli kopuyordu HDMI kablosu alinca düzeldi.