Tarayıcı fanın hızını arttıran etmen zaten gidip en minimal tarayıcı kullanıyorum onda da PDF destegi yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 10
Üstün
- Makaleler
- 19
Haklısınız, javelin'i deneyebilirsiniz daha önce hiç denememiştim ama Windows 7 desteği var.Windows 7 inmez işte onu demeye çalışıyorum Microsoft Store yok 7 de.
Güvenilirmi hocam hafifmi ayrıcaHaklısınız, javelin'i deneyebilirsiniz daha önce hiç denememiştim ama Windows 7 desteği var.
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 10
Üstün
- Makaleler
- 19
Güvenilir olayını cidden bilmiyorum ama hafife benziyor, güvenilir mi bilmiyorum. Sorumluluk kabul etmiyorum. İsterseniz dosyayı VT'ye atabilirim.
Denediniz mi hocam?Evince önerebilirim, GNOME 2 ile gelen Atril Document Viewer uygulamasının güncellenmiş hali. Açık kaynaklı bir program fakat Windows için bulabildiğim en güncel sürümü 2018'den kalma. Adobe Acrobat'a göre aşırı hızlı çalışıyor. Windows 7 kullandığına göre güvenlik ile pek işin olmadığını düşünerek atıyorum:
![]()
VM'de bile gayet hızlı çalışıyor:
Eki Görüntüle 47634
Güvenilir olayını cidden bilmiyorum ama hafife benziyor, güvenilir mi bilmiyorum. Sorumluluk kabul etmiyorum. İsterseniz dosyayı Vt'ye atabilirim.
Hocam her mesajınızda sorumluluk kabul etmiyorum demenize gerek yok
Üstün
- Makaleler
- 19
Vt linki bu güvenip güvenmemek size kalmış.
2 tane bulmuş ama false positive galiba.
İndirme linkini bulamadım ayrıca güvenilir mi acaba?
Üstün
- Makaleler
- 19
Çok teşekkür ederim hocam. Korkum var ondan diyorum. Dosyayı AVG'ye de tarattım sorun bulmadı güvenip güvenmemek tabi ki size kalmış.Hocam her mesajınızda sorumluluk kabul etmiyorum demenize gerek yoksıkıntı değil virüs kapsa bile canınızdan kıymetli değil.
Linki bu sanırım uygulamanın:Drumlin Security - Javelin Downloads
Program acik kaynak ve ilk mesajimdaki linke tiklandigi anda indirmeye basliyor. GNOME'un kendi programi. Ben de kullaniyorum ve tavsiye ederim.İndirme linkini bulamadım ayrıca güvenilir mi acaba?