Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.842 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 28 Şubat 2025 #1 Neon Genesis Evangelion animesinden Ayanami Rei'nin papercraftını buldum (evet figür almaya param yok). Yanında böyle bir dosya var. Bu dosyayı nasıl açabilirim? Son düzenleme: 28 Şubat 2025
Neon Genesis Evangelion animesinden Ayanami Rei'nin papercraftını buldum (evet figür almaya param yok). Yanında böyle bir dosya var. Bu dosyayı nasıl açabilirim?
Çözüm pesimist34 28 Şubat 2025 Muhtemelen 3D modelleme uygulamasının uzantısı. Pepakura Viewer yükleyip denesene bi', bakalım açılacak mı?
Muhtemelen 3D modelleme uygulamasının uzantısı. Pepakura Viewer yükleyip denesene bi', bakalım açılacak mı?
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.781 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.051 Yer Bolu Dağı Tüneli 28 Şubat 2025 #2 Muhtemelen 3D modelleme uygulamasının uzantısı. Pepakura Viewer yükleyip denesene bi', bakalım açılacak mı? Artı 0 Eksi Çözüm
Muhtemelen 3D modelleme uygulamasının uzantısı. Pepakura Viewer yükleyip denesene bi', bakalım açılacak mı?
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.842 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 28 Şubat 2025 #3 pesimist34 dedi: Muhtemelen 3D modelleme uygulamasının uzantısı. Pepakura Viewer yükleyip denesene bi', bakalım açılacak mı? Genişletmek için tıkla... Hangi parçaları nasıl birleştirmem gerektiğini gösterir mi ? Ona göre yükleyeceğim. Artı 0 Eksi
pesimist34 dedi: Muhtemelen 3D modelleme uygulamasının uzantısı. Pepakura Viewer yükleyip denesene bi', bakalım açılacak mı? Genişletmek için tıkla... Hangi parçaları nasıl birleştirmem gerektiğini gösterir mi ? Ona göre yükleyeceğim.
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.781 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.051 Yer Bolu Dağı Tüneli 28 Şubat 2025 #4 Koneko Toujou dedi: Hangi parçaları nasıl birleştirmem gerektiğini gösterir mi ? Ona göre yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sanırsam gösteriyor ancak dosyanın içeriğiyle ilgili olabilir. PBO uzantılı model şu ana kadar hiç denemedim. Artı 0 Eksi
Koneko Toujou dedi: Hangi parçaları nasıl birleştirmem gerektiğini gösterir mi ? Ona göre yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sanırsam gösteriyor ancak dosyanın içeriğiyle ilgili olabilir. PBO uzantılı model şu ana kadar hiç denemedim.