Ethem Efe
Üstün
Kıbrıs-Türkiye ve Türkiye-Kıbrıs arası uçuşlar için muvafakatname dışında ihtiyacım olan bir şey yok diye biliyorum ama emin olmak istedim. Pasaport çıkartırsam buna da gerek kalmıyor sanırım.
Pasaport çıkarılacaksa eğer muvafakatname gerekliliği ortadan kalkıyor. Kimlik belgesi ile gidiyorsanız kimliğinizde fotoğrafınız olmalı. Anne ya da baba ile gidilecekse muvafakatname zorunlu. Anne ve baba seyahat ediyorsa zaten gerekli olmuyor.Kıbrıs-Türkiye ve Türkiye-Kıbrıs arası uçuşlar için muvafakatname dışında ihtiyacım olan bir şey yok diye biliyorum ama emin olmak istedim. Pasaport çıkartırsam buna da gerek kalmıyor sanırım.
Pasaport çıkarılacaksa eğer muvafakatname gerekliliği ortadan kalkıyor. Kimlik belgesi ile gidiyorsanız kimliğinizde fotoğrafınız olmalı. Anne ya da baba ile gidilecekse muvafakatname zorunlu. Anne ve baba seyahat ediyorsa zaten gerekli olmuyor.Kıbrıs-Türkiye ve Türkiye-Kıbrıs arası uçuşlar için muvafakatname dışında ihtiyacım olan bir şey yok diye biliyorum ama emin olmak istedim. Pasaport çıkartırsam buna da gerek kalmıyor sanırım.
Pasaport çıkarılacaksa eğer muvafakatname gerekliliği ortadan kalkıyor. Kimlik belgesi ile gidiyorsanız kimliğinizde fotoğrafınız olmalı. Anne ya da baba ile gidilecekse muvafakatname zorunlu. Anne ve baba seyahat ediyorsa zaten gerekli olmuyor.
Başka bir zorunluluk yok.
Muhtarın bu konularda izin verdiğini hiç duymadım. Kaynak paylaşmak isterseniz yorumlayabilirim. Farklı bir kuruma ibraz edilmesi gereken evrak olabilir ancak uçakla seyahat için bir belge aramazlar. Havayolu, yaş aralığına göre ebeveyn veya kanuni bir temsilci istiyor.Yine sadece tek bir veli ile izin belgesi gerekiyordu. Bu izni muhtardan almam mümkün mü?
Muhtarın bu konularda izin verdiğini hiç duymadım. Kaynak paylaşmak isterseniz yorumlayabilirim. Farklı bir kuruma ibraz edilmesi gereken evrak olabilir ancak uçakla seyahat için bir belge aramazlar. Havayolu, yaş aralığına göre ebeveyn veya kanuni bir temsilci istiyor.
Mümkün değil. İçki ve tütün ürünleri için alışveriş yaş sınırı 18 olarak belirlenmiştir. Gümrük faktöründen önce Duty Free var. Satın alamazsınız.Dediğiniz gibi alınmıyormuş, yanlış bilgiye bakmışım. O zaman yapmam gereken tek şey muvafakatname almam.
Son soru olarak şunu soracağım: Reşit değilim, dediğim gibi. Türkiye'de reşit olan arkadaşlara sigara veya alkol getirmem mümkün mü? Genelde kontrol etmiyorlar zaten ama merak ediyorum.
Doğru dediniz, yapacak bir şey yok. Veli ile götürürüm artık, ileride. Teşekkür ederim tüm cevaplarınız için; hayırlısıyla bu ay tek başıma gideceğim.Mümkün değil. İçki ve tütün ürünleri için alışveriş yaş sınırı 18 olarak belirlenmiştir. Gümrük faktöründen önce Duty Free var. Satın alamazsınız.