Pendik'ten İzmit'e nasıl gidilir?

CinarY

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Devrim
Arastirdigim kadariyla 200 ile direkt gidebiliyorum fakat 120 lira gibi bir ucreti varmis (burada yaziyor). onun yerine Marmaray ile Gebze'ye gidip oradan minibuse binmeyi dusundum fakat onun da fiyatlarini ve tam olarak hatlari bilemedigim icin kararsizim. Ayrica bir tanidigim Marmaray ile Cayirova'ya gidip oradan 435MR'ye binmemi soyledi, o da 60 lira tutuyormus fakat yine de sormak istedim.

Pendik'ten Izmit'e en hizli ve en ucuz nasil giderim? Pazar gunu oglen saatlerinde yola cikacagim.

435mr ile git.

Marmaray Gebze'ye kadar.
Gebze'den aktarma yapması gerekiyor devamında. 435MR'den konu sahibi bahsetmiş zaten hocam.
Gebze'den Izmit'e minibus/dolmus vs. var midir kullanabilecegim? Istanbul'dan gordugum kadariyla minibusler genellikle daha hizli ve otobuslere kiyasla daha ucuz oluyor, aynisi gecerli midir bilmiyorum. Eger minibus yoksa 435MR ile gidecegim sanirim.

Gebze'den Izmit'e minibus/dolmus vs. var midir kullanabilecegim? Istanbul'dan gordugum kadariyla minibusler genellikle daha hizli ve otobuslere kiyasla daha ucuz oluyor, aynisi gecerli midir bilmiyorum. Eger minibus yoksa 435MR ile gidecegim sanirim.
Dostum 1 gün oldu hala ihtiyacın var mı bilmiyorum fakat Gebze'den 400 numaralı Darıca-İzmit minibüsüne binebilirsin. Ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…