Penta Teknik Sevis deneyimi nasıldır?

Marksman

Uzman
Selamlar dostlar,

Klavye: ASUS ROG STRIX FLARE II RED ANIMATE/NX
Fare: ASUS ROG KERIS II WIRELESS ACE

Asus ROG klavye ve faremde maalesef problemler yaşıyorum. İki üründe de scroll tekerleği var (farede bir zahmet ) ve çoğu zaman tutarsız çalışıyorlar.
Klavyemdeki scroll tekerleği ses açıp kapamaya yarıyor, faredeki de sayfaları scroll etmeye yarıyor zaten. Ama doğru çalışmıyorlar bir süredir, rastgele aşağı yukarı yapıyorlar. Sesi kısmak istediğimde bazen açıyor, bazen kapatıyor; tam işlevsel olarak kullanamıyorum.

Bu sorunumu gidermek için Penta teknik servise başvurdum. İki ayrı kayıt açtım ürünlerim için, yüksek ihtimalle benden ürünleri kargolamamı isteyecekler.
Şimdi size asıl sorum şu: Daha önce Penta teknik servise müracaat eden oldu mu? Nasıl bir deneyim yaşadınız ve nasıl destek aldınız?

Acaba ürün değişimi mi yaparlar yoksa onarım yapıp gönderirler mi?
Eğer bu servisle daha önce deneyim yaşamadıysanız, kişisel yorumlarınızı da alabilirim.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Bir mouse, bir RAM göndermiştim. Mouse'ın donglesi bozuktu, dongle değiştirip gönderdiler ama RAM'de elimizde yok diye iade edeceğiz dediler. Kabul etmeyip değişim istemiştim. 1 ay öyle böyle değişim aldım ama RAM 3600 MHz'di, 3200 gönderdiler. Yapacak bir şey yok.

Model düşürüp göndermek biraz can sıkıcı, hatta bayağı tatsız. Görüşmediniz mi karşı tarafla?

Model düşürüp göndermek biraz can sıkıcı, hatta bayağı tatsız. Görüşmediniz mi karşı tarafla?
Bana mail gönderirken söylemişler de haberim yoktu, direkt onayladım. Yani beni o kadar bozmadı 3 bin alıp 20K'ya RAM alacaktım iade alsaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…