peaceswitz

Becerikli
Merhaba,

Elimde eski bilgisayarım olan DDR3 bilgisayar var. Aylardır satmayı denedim, satılmadı. Parça parça satmayı denedim, yine satılmadı ve öyle elimde kaldı. Sizce ne yapılabilir?

Özellikler; ECS G41 anakart, Pentium E5700, 2x2 4 GB DDR3 RAM, 300W PSU. (Her şeyi sorunsuz çalışıyor. Tüm bu her şeye 500 TL yazdım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Elimde eski bilgisayarım olan DDR3 bilgisayar var. Aylardır satmayı denedim, satılmadı. Parça parça satmayı denedim, yine satılmadı ve öyle elimde kaldı. Sizce ne yapılabilir?

Özellikler; ECS G41 anakart, Pentium E5700, 2x2 4 GB DDR3 RAM, 300W PSU. (Her şeyi sorunsuz çalışıyor. Tüm bu her şeye 500 TL yazdım.)
Klasik Wolfdale. 2MB Cache var, gunumuz icin buyuk eksi. Debian kurarsaniz guncel masaustune erisirsiniz fakat fazla bir sey beklemeyin. GPU belirtmemissiniz, nedir acaba? Anakart iyi olsa OC deneyebilirdiniz ama G41, cop.

E700? Yok oyle CPU. E5700 var sayiyorum.

Klasik Wolfdale. 2MB Cache var, gunumuz icin buyuk eksi. Debian kurarsaniz guncel masaustune erisirsiniz fakat fazla bir sey beklemeyin. GPU belirtmemissiniz, nedir acaba? Anakart iyi olsa OC deneyebilirdiniz ama G41, cop.
GPU yok hocam zaten eski sistemimdi bu. Kendim DDR4 RTX 3060 sistem kullanıyorum, o yüzden satmak istiyorum ama elimde kaldı.

Bir yerden dandik de olsa GPU bulsan SSH ile belki basit server isi halledilebilir. NAS, belki eski MC surumleri. Cok sey beklemeyin 5700'den.
Teşekkürler. Biraz daha satmayı deniyeceğim sarı sitede sadece PSU'ya 500 TL isteyenler var ben komple kasayı bırakıcam o fiyata yine alınmıyor.