Max Verstappen
Yetkin
Max tercihimdir, bir litrelik bir sividan 400 kalori almak cekindiriyor insani 
İki litre kola içti diye obez mi olur insan. Biraz fazla abartıyorsunuz gibi geldi.Obezitenin ve ileri yaslarda yasanan hastaliklarin baslica nedeni yiyecek diye mideye cer cop doldurmak.
Çok fazla abartıyorsun buradaki insanlar günün her öğününde kola içmiyor. Zaten genelde etin yanında içilir, eve de et çok sık girmediğine göre ayda 2 litre bile zor içiliyordur.Obezitenin ve ileri yaslarda yasanan hastaliklarin baslica nedeni yiyecek diye mideye cer cop doldurmak.
Beyaz ekmekten ziyade matematiginiz tutuyordur. Muhtemelen gundelik aldiginiz miktardan fazlasini harcadiginiz icin kalori acigi olusturuyorsunuz.Herkesin metabolizması aynı değil. Ben haftada toplam 3 litre civarı şekersiz kola içerim sadece beyaz ekmeği epey azalttım diye 65 kiloya doğru düşmeye başladım.
Tuhaf gelebilir ama askere gittiğimde göbek + kilo almaya başladım. Orada aldığım göbek hala erimedi halbuki oradaki yediğimiz şeyler sivildekilere göre çok daha azdı ve çok çok daha fazla enerji yakımı oluyordu. 2 öğün yiyordum 3 öğün oldu diye mi oldu nedir. Neyse konu dağılmasın.Beyaz ekmekten ziyade matematiginiz tutuyordur. Muhtemelen gundelik aldiginiz miktardan fazlasini harcadiginiz icin kalori acigi olusturuyorsunuz.
Kilo almak veya vermek gunun sonunda vucudunuza ne kadar kalori girdigi ile dogrudan iliskili. Yoksa her zincir burgerci ogunu yiyen ikinci haftaya obez olurdu. Vucuda verilen diger zararlar elbette tartisilabilir, ancak obeziteyi tamamen abur cubura baglamak ilginc bir arguman. Bu arada bunu size degil, konuda gecen genel tartismaya ithafen soyledim.
Aynı sorundan muzdaribim... Askeriye yemekleri güzel değil, fiyatlar da ucuz diye durmadan abur cubur yedik. Gitmeden önce 75 kiloydum şuan 84...Tuhaf gelebilir ama askere gittiğimde göbek + kilo almaya başladım. Orada aldığım göbek hala erimedi halbuki oradaki yediğimiz şeyler sivildekilere göre çok daha azdı ve çok çok daha fazla enerji yakımı oluyordu. 2 öğün yiyordum 3 öğün oldu diye mi oldu nedir.
Abur cuburu aşırı da tüketmezdik. Orada çok koşuşturmaca olduğu için tüm kalorinin uçması lazımdı.Aynı sorundan muzdaribim... Askeriye yemekleri güzel değil, fiyatlar da ucuz diye durmadan abur cubur yedik. Gitmeden önce 75 kiloydum şuan 84...
Max de şuan aynı fiyata geliyor.Max tercihimdir, bir litrelik bir sividan 400 kalori almak cekindiriyor insani![]()