Midnight Channel’dan Dark Hour’a iki unutulmaz Persona oyunu geri dönüyor! Persona 3 Portable Hakkında: İkonik, Persona serisini baştan yaratmış, eleştirmenlerin beğenisini kazanan RYO Persona 3 Portable’ı modern platformlar için elden geçirilmiş hâliyle tecrübe edin. Kahramanımız, Gekkoukan...
www.xbox.com
İkisi ayrı ayrı 174,49 TL.
Persona 3 Reload gereksiz pahalı. Portable visual novel gibi olsa da aradaki fiyat farkı uçurum.
Maskenizi takıp Phantom Thieves of Hearts saflarına katılın. Büyük vurgunlar planlayıp yozlaşmışların zihinlerine sızın ve onları saptıkları yollardan döndürün!
www.xbox.com
Persona 5 Royal'i oynamıştım az biraz. JRPG türünü sevmeyen ben bile manyak beğendim. P3P, P4G siz bilirsiniz. Ama P5R'yi kesin alın. Diğerleri kötü veya daha az iyi demiyorum bu arada.
P5 Royal açık ara en gelişmiş oyunu serinin. P4'ün normal versiyonunu oynamıştım. Çok iyi değildi ama kötü de değildi. Golden olan daha iyi diye duymuştum. Persona 3 için önerim PS2 emülatörü ile FES versiyonunun oynanmasını tavsiye ederim. Grafik dışında genel olarak daha iyi bence.