Lacan 26
Üstün
- Makaleler
- 82
Persona 3 Portable + Persona 4 Golden: 324,99 TL:
İkisi ayrı ayrı 174,49 TL.
Persona 3 Reload gereksiz pahalı. Portable visual novel gibi olsa da aradaki fiyat farkı uçurum.
Persona 5 Royal 209,70 TL:
Persona 5 Royal'i oynamıştım az biraz. JRPG türünü sevmeyen ben bile manyak beğendim. P3P, P4G siz bilirsiniz. Ama P5R'yi kesin alın. Diğerleri kötü veya daha az iyi demiyorum bu arada.
Persona 3 Portable ve Persona 4 Golden Paketi ürününü satın al | Xbox
Midnight Channel’dan Dark Hour’a iki unutulmaz Persona oyunu geri dönüyor! Persona 3 Portable Hakkında: İkonik, Persona serisini baştan yaratmış, eleştirmenlerin beğenisini kazanan RYO Persona 3 Portable’ı modern platformlar için elden geçirilmiş hâliyle tecrübe edin. Kahramanımız, Gekkoukan...
www.xbox.com
İkisi ayrı ayrı 174,49 TL.
Persona 3 Reload gereksiz pahalı. Portable visual novel gibi olsa da aradaki fiyat farkı uçurum.
Persona 5 Royal 209,70 TL:
Persona 5 Royal ürününü satın al | Xbox
Maskenizi takıp Phantom Thieves of Hearts saflarına katılın. Büyük vurgunlar planlayıp yozlaşmışların zihinlerine sızın ve onları saptıkları yollardan döndürün!
www.xbox.com
Persona 5 Royal'i oynamıştım az biraz. JRPG türünü sevmeyen ben bile manyak beğendim. P3P, P4G siz bilirsiniz. Ama P5R'yi kesin alın. Diğerleri kötü veya daha az iyi demiyorum bu arada.