Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

8461

Uzman
PES 13 indirmeyi başardım ama kurulumda hata verdi. DirectX9C kurulmasını istedi. Kurdum ve böyle hata verdi nasıl düzeltebilirim?

Ekran görüntüsü 2024-12-16 213619.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dosyalardaki eksiklik de çıkartıken olmuştur. Daha en başta limiti aştığı için muhtemelen WinRAR patladı çıkartmada ve söz konusu dosyayı çıkartamadı. İndirelim bakalım şu çöpü.

Ve tam da tahmin ettiğim gibi. Daha en baştan limiti aşarsan, dosyayı çıkartırken patlarsın. Bu hatayı aşsan başka bir yerde patlayacaktın. Şimdi sana ek yönerge yazmayacağım çünkü yeterince açıklama yaptım. Artık sorunun sebebini anladığını umuyorum....

1734376911294.webp
Dosyalarda eksik var bence. Başka bir yerden indirebilirsin veya virüs programı dosyayı siliyor olabilir.

Dosyalardaki eksiklik de çıkartıken olmuştur. Daha en başta limiti aştığı için muhtemelen WinRAR patladı çıkartmada ve söz konusu dosyayı çıkartamadı. İndirelim bakalım şu çöpü.

Ve tam da tahmin ettiğim gibi. Daha en baştan limiti aşarsan, dosyayı çıkartırken patlarsın. Bu hatayı aşsan başka bir yerde patlayacaktın. Şimdi sana ek yönerge yazmayacağım çünkü yeterince açıklama yaptım. Artık sorunun sebebini anladığını umuyorum....

1734376911294.webp

Son düzenleme:
Çözüm

Ve tam da tahmin ettiğim gibi. Daha en baştan limiti aşarsan, dosyayı çıkartırken patlarsın. Bu hatayı aşsan başka bir yerde patlayacaktın. Şimdi sana ek yönerge yazmayacağım çünkü yeterince açıklama yaptım. Artık sorunun sebebini anladığını umuyorum...

Eki Görüntüle 107860

Hocam bende yeni fark ettim patladığını sağ olun yardımlarınız için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.