Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Dosyalardaki eksiklik de çıkartıken olmuştur. Daha en başta limiti aştığı için muhtemelen WinRAR patladı çıkartmada ve söz konusu dosyayı çıkartamadı. İndirelim bakalım şu çöpü.
Ve tam da tahmin ettiğim gibi. Daha en baştan limiti aşarsan, dosyayı çıkartırken patlarsın. Bu hatayı aşsan başka bir yerde patlayacaktın. Şimdi sana ek yönerge yazmayacağım çünkü yeterince açıklama yaptım. Artık sorunun sebebini anladığını umuyorum....
Ve tam da tahmin ettiğim gibi. Daha en baştan limiti aşarsan, dosyayı çıkartırken patlarsın. Bu hatayı aşsan başka bir yerde patlayacaktın. Şimdi sana ek yönerge yazmayacağım çünkü yeterince açıklama yaptım. Artık sorunun sebebini anladığını umuyorum....
Klasör\içinde klasör\içinde bir başka klasör\korsan indircem ama onu kurmayı bile bilmiyicem\Windows hakkında fikrim yok\Muhtemelen Windows 255 karakter limitini aştım ama haberim yok\Mesela kurulumu biraz daha üst klasöre taşımayı ve bu matruşka saçmalığına son vermeyi düşündün mü hiç?
- Makaleler
- 7
Anti-virusunuz kurulum dosyalari cikartilirken silmis de olabilir ustte soylenen fazla klasor dizini kullanimina ek olarak. Kontrol edin.
Windows'ta 255-260 karakter limiti vardır. Klasör yolu çok uzayınca bu limitten dolayı hata alırsın.
Maximum Path Length Limitation - Win32 apps
Starting in Windows 10, version 1607, MAX_PATH limitations have been removed from many common Win32 file and directory functions. However, your app must opt-in to support the new behavior.
learn.microsoft.com
Klasör\içinde klasör\içinde bir başka klasör\korsan indircem ama onu kurmayı bile bilmiyicem\Windows hakkında fikrim yok\Muhtemelen Windows 255 karakter limitini aştım ama haberim yok\
Mesela kurulumu biraz daha üst klasöre taşımayı ve bu matruşka saçmalığına son vermeyi düşündün mü hiç?
Üst klasöre derken anlayamadım.
- Makaleler
- 1
Bu 260 karakter limitinin mantıklı bir sebebi var mı? Zira artık kayıt defterinden kaldırılabiliyor çünkü, hala varsayılan olarak açık gelmesindeki amaç ne yani?Klasör\içinde klasör\içinde bir başka klasör\korsan indircem ama onu kurmayı bile bilmiyicem\Windows hakkında fikrim yok\Muhtemelen Windows 255 karakter limitini aştım ama haberim yok\
Mesela kurulumu biraz daha üst klasöre taşımayı ve bu matruşka saçmalığına son vermeyi düşündün mü hiç?
Hocam dosya yolu fazla uzun, oyunun kurulum dosyası bulunan klasörünü sadece indirilenlere atıp orada kurmayı deneyebilir misiniz?
Windows'ta 255-260 karakter limiti var. Siz klasörleri iç içe koyarak bu limiti aşmışsınız. Muhtemelen bu yüzden kurulum söz konusu dosyaya erişemiyor.
Ayrıca sorunu çözmeden çözüldü işaretlemeyin.
Windows'ta 255-260 karakter limiti var. Siz klasörleri iç içe koyarak bu limiti aşmışsınız. Muhtemelen bu yüzden kurulum söz konusu dosyaya erişemiyor.
Ayrıca sorunu çözmeden çözüldü işaretlemeyin.
Bu 260 karakter limitinin mantıklı bir sebebi var mı? Zira artık kayıt defterinden kaldırılabiliyor çünkü, hala varsayılan olarak açık gelmesindeki amaç ne yani?
Hocam dosya yolu fazla uzun, oyunun kurulum dosyası bulunan klasörünü sadece indirilenlere atıp orada kurmayı deneyebilir misiniz?
Yaptım hala aynı hatayı veriyor dediği klasöre gittiğimde
DT00_e.img var ama bulunamadı hatasında dt01.img yazıyor.Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Eğer o dosya gerçekten orada yoksa indirdiğiniz kurulum eksik muhtemelen. Orada olması lazımdı, oyunu eksik indirmiş olabilir misiniz?Yaptım hala aynı hatayı veriyor dediği klasöre gittiğimdeDT00_e.imgvar ama bulunamadı hatasındadt01.imgyazıyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.