Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

8461

Uzman
PES 13 indirmeyi başardım ama kurulumda hata verdi. DirectX9C kurulmasını istedi. Kurdum ve böyle hata verdi nasıl düzeltebilirim?

Ekran görüntüsü 2024-12-16 213619.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dosyalardaki eksiklik de çıkartıken olmuştur. Daha en başta limiti aştığı için muhtemelen WinRAR patladı çıkartmada ve söz konusu dosyayı çıkartamadı. İndirelim bakalım şu çöpü.

Ve tam da tahmin ettiğim gibi. Daha en baştan limiti aşarsan, dosyayı çıkartırken patlarsın. Bu hatayı aşsan başka bir yerde patlayacaktın. Şimdi sana ek yönerge yazmayacağım çünkü yeterince açıklama yaptım. Artık sorunun sebebini anladığını umuyorum....

1734376911294.webp
Klasör\içinde klasör\içinde bir başka klasör\korsan indircem ama onu kurmayı bile bilmiyicem\Windows hakkında fikrim yok\Muhtemelen Windows 255 karakter limitini aştım ama haberim yok\

Mesela kurulumu biraz daha üst klasöre taşımayı ve bu matruşka saçmalığına son vermeyi düşündün mü hiç?

Windows'ta 255-260 karakter limiti vardır. Klasör yolu çok uzayınca bu limitten dolayı hata alırsın.

Klasör\içinde klasör\içinde bir başka klasör\korsan indircem ama onu kurmayı bile bilmiyicem\Windows hakkında fikrim yok\Muhtemelen Windows 255 karakter limitini aştım ama haberim yok\

Mesela kurulumu biraz daha üst klasöre taşımayı ve bu matruşka saçmalığına son vermeyi düşündün mü hiç?

Üst klasöre derken anlayamadım.

Bu 260 karakter limitinin mantıklı bir sebebi var mı? Zira artık kayıt defterinden kaldırılabiliyor çünkü, hala varsayılan olarak açık gelmesindeki amaç ne yani? :)

Üst klasöre derken anlayamadım.
Hocam dosya yolu fazla uzun, oyunun kurulum dosyası bulunan klasörünü sadece indirilenlere atıp orada kurmayı deneyebilir misiniz?

Windows'ta 255-260 karakter limiti var. Siz klasörleri iç içe koyarak bu limiti aşmışsınız. Muhtemelen bu yüzden kurulum söz konusu dosyaya erişemiyor.

Ayrıca sorunu çözmeden çözüldü işaretlemeyin.

Bu 260 karakter limitinin mantıklı bir sebebi var mı? Zira artık kayıt defterinden kaldırılabiliyor çünkü, hala varsayılan olarak açık gelmesindeki amaç ne yani? :)

Hocam dosya yolu fazla uzun, oyunun kurulum dosyası bulunan klasörünü sadece indirilenlere atıp orada kurmayı deneyebilir misiniz?

Yaptım hala aynı hatayı veriyor dediği klasöre gittiğimde DT00_e.img var ama bulunamadı hatasında dt01.img yazıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-16 220447.webp
    Ekran görüntüsü 2024-12-16 220447.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.