Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Soru
- Soru
Klasör\içinde klasör\içinde bir başka klasör\korsan indircem ama onu kurmayı bile bilmiyicem\Windows hakkında fikrim yok\Muhtemelen Windows 255 karakter limitini aştım ama haberim yok\
Klasör\içinde klasör\içinde bir başka klasör\korsan indircem ama onu kurmayı bile bilmiyicem\Windows hakkında fikrim yok\Muhtemelen Windows 255 karakter limitini aştım ama haberim yok\
Mesela kurulumu biraz daha üst klasöre taşımayı ve bu matruşka saçmalığına son vermeyi düşündün mü hiç?
Bu 260 karakter limitinin mantıklı bir sebebi var mı? Zira artık kayıt defterinden kaldırılabiliyor çünkü, hala varsayılan olarak açık gelmesindeki amaç ne yani?Klasör\içinde klasör\içinde bir başka klasör\korsan indircem ama onu kurmayı bile bilmiyicem\Windows hakkında fikrim yok\Muhtemelen Windows 255 karakter limitini aştım ama haberim yok\
Mesela kurulumu biraz daha üst klasöre taşımayı ve bu matruşka saçmalığına son vermeyi düşündün mü hiç?
Hocam dosya yolu fazla uzun, oyunun kurulum dosyası bulunan klasörünü sadece indirilenlere atıp orada kurmayı deneyebilir misiniz?
Windows'ta 255-260 karakter limiti var. Siz klasörleri iç içe koyarak bu limiti aşmışsınız. Muhtemelen bu yüzden kurulum söz konusu dosyaya erişemiyor.
Windows'ta 255-260 karakter limiti var. Siz klasörleri iç içe koyarak bu limiti aşmışsınız. Muhtemelen bu yüzden kurulum söz konusu dosyaya erişemiyor.
Ayrıca sorunu çözmeden çözüldü işaretlemeyin.
Bu 260 karakter limitinin mantıklı bir sebebi var mı? Zira artık kayıt defterinden kaldırılabiliyor çünkü, hala varsayılan olarak açık gelmesindeki amaç ne yani?
Hocam dosya yolu fazla uzun, oyunun kurulum dosyası bulunan klasörünü sadece indirilenlere atıp orada kurmayı deneyebilir misiniz?
DT00_e.img var ama bulunamadı hatasında dt01.img yazıyor.Eğer o dosya gerçekten orada yoksa indirdiğiniz kurulum eksik muhtemelen. Orada olması lazımdı, oyunu eksik indirmiş olabilir misiniz?Yaptım hala aynı hatayı veriyor dediği klasöre gittiğimdeDT00_e.imgvar ama bulunamadı hatasındadt01.imgyazıyor.