PES 2013 için yama modlama nasıl öğrenilir?

TRSancakTR

Başarılı
Merhaba,

PES 2013'e kendi yamamı yapmak istiyorum ama nereden başlayacağımı ve nereden öğrenceğimi bilmiyorum, nereden öğrebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kitserver, editor, UE kullanmayı öğrenmelisin çok basit aslında. Reklam panosuna kadar modlayabilmen mümkün.

Hocam öğrenebileceğim bir kaynak var mı? Bir de editör ve UE derken ne demek istediğinizi anlamadım. Hangi editörü kullanayım, bir de UE nedir?

Hocam öğrenebileceğim bir kaynak var mı? Bir de editör ve UE derken ne demek istediğinizi anlamadım. Hangi editörü kullanayım, bir de UE nedir?
PES 2013 Editor ve Ultimate Editor var ikisi de farklı uygulama. Aynı zamanda mod yaparken Game Graphics Studio, AFS Excrator, JSGME Generic Mod Enabler kullanman gerekecek yeni aklıma geldi. Eskiden çok uğraşırdım PES modlamayla.

Hocam peki başarılı oldun mu?

Nereden öğrendiniz?

Ben kitserver ile çok şey denedim, sadece ana menüde çalan müzikleri değiştirebildim.

Oyuncu yüzü, takım formaları, toplar, krampon, stadyum ve çok daha fazlasını modlayabiliyorsunuz. Hafif bir araştırma ve deneme ile bunların hepsini yapmanız mümkün.

Teşekkürler hocam. Kitserver ile bu kadarını yapabileceğimi bilmiyordum.

Oyuncu yüzü, takım formaları, toplar, krampon, stadyum ve çok daha fazlasını modlayabiliyorsunuz. Hafif bir araştırma ve deneme ile bunların hepsini yapmanız mümkün.

Sanırım oyuncu formaları falan takım ID'si ile yapılıyor, takım ID'sini de editörden öğreniyoruz.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Kitserver ile bu kadarını yapabileceğimi bilmiyordum.
Rica ederim hocam ne demek . Kitserver ile daha bir ton şey yapılabiliyor. Modlamayı baya üst seviyeye çıkaranlar var oyunun fiziğini değiştiren, ana menü vb. eklentileri değiştiren, font değiştiren gibi.

Sanırım oyuncu formaları falan takım ID'si ile yapılıyor, takım ID'sini de editörden öğreniyoruz.
Evet oyuncu ve takım ID'lerini PES 2013 Editor'dan bakacaksın. PES 2013 UE ile tek kullandığım yer takımı lisanslı/lisanssız takım olarak ayarlarken işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…