Fantezi meselesi, meraklısına gider onun harici gereksiz geliyor piyasada güncel veya eski olarak bir sürü alternatif var. Duruma göre kurup oynar.

Çok doğru ama piyasadaki ücretsiz yama da hatalı oluyor genelde. Bence düşük sistemliler için en iyisi eski kadrolarla oynamak. Zaten 13 kadroları da kötü değil.

Eski bir oyunu sırf Türkçe yama oynayacağım diye bu kadar para vermem. Gereksiz para harcamış olurum. Buna vereceğim paraya giderim mutfağıma erzak alır dolabımı doldururum daha iyi.

Bu Türkçe yama değil ama benziyor. Sırf güncel kadrolarla ve Türkiye ligleri ile oyunu oynamak için bu paraları vermek gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
PES 2013 yama fiyatları çığrından çıktı 1.000 TL ve 800 TL arası değişiyor. Daha uyguna almak için YouTube kanallarından "katıl"a üye olmak gerekiyor, o da 650 TL'ye geliyor.
Ben bu konu hakkında gerek Facebook gruplarında gerekse forumlarda çok linç yedim. Gerek Facebook gruplarında, gerekse forumlarda bana destek olan arkadaşlar da oldu; onlara ayrıca teşekkür ediyorum.

Benim bu mücadelemin sebebi fiyatların bu noktaya gelmemesiydi çünkü az-çok fiyatların bu noktaya gelebileceğini tahmin edebiliyordum.

PES 2013'ü oynayanlar, genelde sistemi düşük olan kesim oluyor.
Bu insanların maddi durumu iyi olsa zaten gidip de PES 2013 oynamazlar FC 2026 varken. Zaten benim de PES 2013'ü e-yama yapma sebebim bu insanlar. Yani oyunu çok sevdiğimden ya da sistemimin düşük olmasından değil, Allah'a şükür çok iyi bir bilgisayarım var benim ancak ne yazık ki herkes aynı şartlara sahip değil bu ülkede.

Tamam emek var ancak emek olması bir şeyin fahiş fiyata satılacağı anlamına gelmiyor.

Çok uzun yazdım. Yazdıklarımı sonuna kadar okuyan herkese çok teşekkür ediyorum.

Eki Görüntüle 191362

Kanka komik olan kurulum ücreti Game Pass fiyatı :D Bu arkadaşlar kimse şikayet edin.

Kaliteli yamalar mevcut güncel sezon takım ve futbolcular var, Türkçe spiker var ve oyunu başka bir hale çevirmişler. Ortada kesinlikle emek var ancak akıllı olup sürümden kazanmak gerekir bu tarz işlerde. Zaten niş bir kitleye hitap ediyorsun sat 200 liradan paranı kazan. 12 yıllık oyunun yamasına bu kadar yüksek fiyat istemek saçma.

Bir özelliği mi var bu oyunun? Cidden bilmediğimden soruyorum korsanda falan hiç mi yok? Ne bu böyle Cyberpunk evrenindeki gibi beyin dansıyla cidden futbol oynuyoruz gibi mi hissettiriyor.

Bir de baktım da Oyun İndir VIP'de bayağı var oyunun yaması.