Çözüldü PES 2017 ekran sola gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Oyunda frikik kullanırken ekran kendi kendine sola gidiyor. Dualshock 4 ile oynuyorum.

Çözüm
Hocam aynı sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi?
Evet hocam ben farklı bir şekilde çözdüm sorunu. DS4Windows diye bir program var ve sanırım benim DS4 gamepadi PES 2017 tam olarak tanımadı, ben de anlamadım bu durumu ama bu programı indirip kolu programa tanımladıktan sonra program içerisinden birkaç ayar yaptım ve düzeldi. Yaptığım ayarlar da R2 ve L2 tuşlarının yerlerini değiştirdim. Arkadaşın anlattığı gibi de yapılabilir tabii. Bu benim bahsettiğim program gamepadi bir Xbox kontrolcüsüymüş gibi gösteriyor.
Hocam aynı sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi?
Evet hocam ben farklı bir şekilde çözdüm sorunu. DS4Windows diye bir program var ve sanırım benim DS4 gamepadi PES 2017 tam olarak tanımadı, ben de anlamadım bu durumu ama bu programı indirip kolu programa tanımladıktan sonra program içerisinden birkaç ayar yaptım ve düzeldi. Yaptığım ayarlar da R2 ve L2 tuşlarının yerlerini değiştirdim. Arkadaşın anlattığı gibi de yapılabilir tabii. Bu benim bahsettiğim program gamepadi bir Xbox kontrolcüsüymüş gibi gösteriyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…