Daffy Duck
Üstün
Oyunda frikik kullanırken ekran kendi kendine sola gidiyor. Dualshock 4 ile oynuyorum.
Evet hocam ben farklı bir şekilde çözdüm sorunu. DS4Windows diye bir program var ve sanırım benim DS4 gamepadi PES 2017 tam olarak tanımadı, ben de anlamadım bu durumu ama bu programı indirip kolu programa tanımladıktan sonra program içerisinden birkaç ayar yaptım ve düzeldi. Yaptığım ayarlar da R2 ve L2 tuşlarının yerlerini değiştirdim. Arkadaşın anlattığı gibi de yapılabilir tabii. Bu benim bahsettiğim program gamepadi bir Xbox kontrolcüsüymüş gibi gösteriyor.
Varsayılan ayarlarda zaten hocam. Bu şekilde:Varsayılan ayarlara dön tuşuna tıklayıp dener misiniz? Eğer hala sorun varsa sorun kontrolcüde demektir çünkü ayarlarda herhangi bir sıkıntı yok.
Varsayılan ayarlarda zaten hocam. Bu şekilde:
Eki Görüntüle 66442
Varsayılan ayarlarda zaten hocam. Bu şekilde:
Eki Görüntüle 66442
Hocam orası şöyle örneğin lt tuşuna tıkladınız mouse ile Controller'da lt tuşuna basacaksınız.
Evet hocam ben farklı bir şekilde çözdüm sorunu. DS4Windows diye bir program var ve sanırım benim DS4 gamepadi PES 2017 tam olarak tanımadı, ben de anlamadım bu durumu ama bu programı indirip kolu programa tanımladıktan sonra program içerisinden birkaç ayar yaptım ve düzeldi. Yaptığım ayarlar da R2 ve L2 tuşlarının yerlerini değiştirdim. Arkadaşın anlattığı gibi de yapılabilir tabii. Bu benim bahsettiğim program gamepadi bir Xbox kontrolcüsüymüş gibi gösteriyor.