Zararlı olduğunu düşünmüyorum ancak aynı dosyayı Hybrid-Analysis'e upload edip onun raporunu da oluşturur musunuz?

Zararlı olduğunu düşünmüyorum ancak aynı dosyayı Hybrid-Analysis'e upload edip onun raporunu da oluşturur musunuz?

Böyle mi hocam?
Diğer arkadaşlar false-positive dedi, ben de kurulumunu yapıyorum. Bir şey olursa da Malwarebytes ve Bitdefender yüklü.

@Farid, Falcon-Sandbox raporu oluşturuluyor şu an, bitince inceleyeceğim. Antivirüs motorlarının tarama sonucuna kesin olarak güvenmemeliyiz. Nedenini dün açtığım konuda açıkladım isterseniz okuyabilirsiniz;

@Farid, temiz duruyor. Kaliteli bir antivirüs koruması aktifken çalıştırmanızı öneririm.

Son düzenleme:
@Farid, Falcon-Sandbox raporu oluşturuluyor şu an, bitince inceleyeceğim. Antivirüs motorlarının tarama sonucuna kesin olarak güvenmemeliyiz. Nedenini dün açtığım konuda açıkladım isterseniz okuyabilirsiniz;

@Farid, temiz duruyor. Kaliteli bir antivirüs koruması aktifken çalıştırmanızı öneririm.
Teşekkür ederim hocam az da olsa rahatladım. Korsan kullanan biri değilim ama Internet Archive'e güvendiğim için indirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Farid, yani sırf Internet Archive olduğu için güvenmek saçma olur açıkçası. Sonuçta sadece site yetkilileri yayınlamıyor, herkes dosya yayınlayabiliyor. Siz de fark ettiyseniz sürekli farklı farklı kullanıcılar tarafından yayınlanan dosyalar var. Bu yüzden dikkatli olmak, önünüze gelen her şeyi indirip sisteminizde çalıştırmamak önemli.

Ama dediğim gibi bu dosya özelinde konuşacak olursam ciddi bir anormallik göremedim. %100 güvenilir diyemem, bunu da kimse iddia edemez zaten. Her türlü sorumluluk size ait.

Inno setup unpacker kullan. Bulamazsan link atayım en güncelini.

Onu boş ver, birisi crack çalışmıyor demiş.