14742

Uzman
İyi akşamlar, Pes 25'in PC sürümü oynanır mı? Mobil sürümünü oynuyorum ama PC sürümünü indirip kol ile oynamayı düşünüyorum. Sizce indirilir mi? Bir de Pes mobil hesabımı Pes PC hesabına aktarabilirmiyim?

Aktarılır mı bilmem ama Fc 25 i satın almadan önce 5-10 saat deneyimledim pc sürümü güzeldi sarmıştı ama lisans olmadıgı için zevki yok.

İyi akşamlar, PES 25'in PC sürümü oynanır mı? Mobil sürümünü oynuyorum ama PC sürümünü indirip kol ile oynamayı düşünüyorum. Sizce indirilir mi? Bir de Pes mobil hesabımı Pes PC hesabına aktarabilir miyim?

Pes mobil hesabı PC'ye aktarılamaz. FC25'ten momentum ve oynanış olarak iyi fakat lisanssız olması çok kötü. FC25 kadar yüze vuran bir grafik ve lisanslar yok.

FC25'te reklam panolarında illaki Nike, Adidas vb. şeyler dönüyor eFootball da sadece eFootball logosu ve yazısı var bir de forma allianz gibi arenalarda adidas logosu var başka online etkinlikte denk gelmedim, üst baş ve tribünlerin giydikleri vs. düz FC25'te hepsi markalı ben bunlara biraz takarım biraz takmam EFootball'da olsa tadından yenmez fakat çok da kötü bir şey değil.

FC25'te reklam panolarında illaki Nike, Adidas vb. şeyler dönüyor eFootball da sadece eFootball logosu ve yazısı var bir de forma allianz gibi arenalarda adidas logosu var başka online etkinlikte denk gelmedim, üst baş ve tribünlerin giydikleri vs. düz FC25'te hepsi markalı ben bunlara biraz takarım biraz takmam EFootball'da olsa tadından yenmez fakat çok da kötü bir şey değil.
Anladım. Onu biliyordum da lisanssız diyince bir yerden sonra oynamak için ücret alıyor zannettim.