Yap kanka, sonra ağlama, donuma kadar aldılar diye umarım uğraşır yapımcılar.İstediğimi yaparım. Git Konami'ye mail at, bak bakalım umurlarında mısın?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Böyle olmayan ne? Adam kazanıyor demek ki satmaya devam ediyor, kazanmasa niye bedava vermesin zaten?Herkes istediği tepki koyabilir zaten yama benim değil isdiklerini yaparlar ancak cüzi bir ücrete verseler böyle olmazdı.
İki kere döner yemeyin de alın bi' yama, ölmezsiniz.
Bursalı_Genç16
Yetkin
Yahu adamın malını onun belirlediğin fiyata alıyosun. O satıyor o. Kafana silah dayamadı al diye. İstemiyorsan alma. Paran yetmiyorsa biriktir. Benim param şu an monitör almaya yetmiyor bozuk monitör kullanıyorum. Gidip bir mağazadan monitör çalmıyorum mesela. Ticaret yapıyor o adam. Arz-talep diye bir şey duydun mu hayatında?
Bu arada Allah'a şükür alacak durumum var bir kere aldım ancak her ay da bir yamaya para verilmez bence.
Kağan bana destek olan tek kişi sensin sana teşekkür ediyorum bu yüzdenYap kanka, sonra ağlama, donuma kadar aldılar diye umarım uğraşır yapımcılar.
Aeronight 1
Üstün
Ne? Ya çocuk bak sana maymun gibi anlatıyorum.Lol ve Gta 4'ü Pes 2013 yamaları ile bir tutma onlar ayrı
GTA 4'e grafik modu olmak.
Ben bu modu istemek ama paralı olmak.
Parasını ($10) ödemek ve moda sahip olmak.
Sen PES modu istemek paralı olmak.
Parasını ödeyip modu kullanmak.
FARK NERDE?!
Yaptım zaten. Nerde elimdeki tebligatlar? Nerde mahkeme kağıtları?Yap kanka, sonra ağlama, donuma kadar aldılar diye umarım uğraşır yapımcılar.
Yaptım kanka, FIFA'da 50 kez European Expansion patch'de çeviriler yaptım. PES zamanında 2017-2018 serilerinde yamalar hazırlayıp sattım.Yap kanka, sonra ağlama, donuma kadar aldılar diye umarım uğraşır yapımcılar.
Bak bir şey olmadı.
EA bile bu durumu takmıyor, KONAMI mi takacak? Güldürmeyin beni.
Aeronight 1
Üstün
Vermezsen kullanamazsın.Bu arada Allah'a şükür alacak durumum var bir kere aldım ancak her ay da bir yamaya para verilmez bence.
Bursalı_Genç16
Yetkin
Bir ürün üzerinden yapımcının rızası olmadan para kazanıyorlar, legal değil, bu işler gönüllü olmalı. Emek memek demeyin şimdi. Yapımcılar uğraşsa donuna kadar alır modcunun.
Ne? Ya çocuk bak sana maymun gibi anlatıyorum.
GTA 4'e grafik modu olmak.
Ben bu modu istemek ama paralı olmak.
Parasını ($10) ödemek ve moda sahip olmak.
Eki Görüntüle 70917
Sen pes modu istemek paralı olmak.
Parasını ödeyip modu kullanmak.
fark nerede?
Yaptım zaten. Nerede elimdeki tebligatlar? Nerede mahkeme kağıtları?
Bak düzgün konuş çocuk burada biz seninle insan gibi konuşuyoruz.
10 dolar onların ülkelerine göre uygun bir fiyat böyle uygun fiyatlara yama ses çıkartan olmaz zaten.
GTA üzerinden örnek verdiğin bende sana GTA üzerinden bir örnek vereceğim.
GTA San Andreas Turkey Mod / Türkiye Modu
GTA San Andreas için bugüne kadar yapılmış en popüler Türkiye modu olan GTA Turkey Mod burada! Tıklayın ve hemen indirmeye başlayın!
Bu sitede ki yamalar ücretsiz Türkiye mod yamalarına adam ne kadar uğraşmış bu yamalara.
Canım isterse yine alırım Allah'a şükür
Yav tamam da onlar ücretsiz yaptı diye herkes ücretsiz yapmak zorunda mı?Bu sitede ki yamalar ücretsiz Türkiye mod yamalarına adam ne kadar uğraşmış bu yamalara.
Kanuni Jedi Suleyman 15
Yetkin
Hele ki 11 yıllık satışı bile olmayan oyuna yama yapıyorlar diye takacakEA bile bu durumu takmıyor, KONAMI mi takacak? Güldürmeyin beni.
Aeronight 1
Üstün
Seninle istediğim gibi konuşurum. Sosyal kurallar çerçevesinde elbette.Bak düzgün konuş çocuk burada biz seninle insan gibi konuşuyoruz.
10 dolar onların ülkelerine göre uygun bir fiyat böyle uygun fiyatlara yama ses çıkartan olmaz zaten.
GTA üzerinden örnek verdiğin bende sana GTA üzerinden bir örnek vereceğim.
GTA San Andreas Turkey Mod / Türkiye Modu
GTA San Andreas için bugüne kadar yapılmış en popüler Türkiye modu olan GTA Turkey Mod burada! Tıklayın ve hemen indirmeye başlayın!frkn64modding.com
Bu sitede ki yamalar ücretsiz Türkiye mod yamalarına adam ne kadar uğraşmış bu yamalara.
Sen ürünü istiyorsun. Adam sana sana ona uygun olan fiyatta satıyor. İstediği fiyatta satıyor. Fiyatı sen belirleyemezsin. İsteyen bedava koyar modunu isteyen paralı. Ben bedava dağıtmıştım okulumdaki herkese mesela. Nexusmods da öyle. İstediğini yaparlar. Sen müşterisin burda ve tekrar ediyorum: Kimse seni alman için zorlamıyor. Buraya yazmanın ve bize ağlamanın da hiçbir yararı yok.
E istemiyosa niye almak için teklif yapıyosun? Madem teklif yapıyosun ve alacaksın, almaya gücün var, neden almıyosun? Çelişme artık kendinle.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.