Uzun zamandır PES yama piyasına bakmıyordum merak ettim bakayım dedim fiyatlar uçmuş.

PES 2021 2025 yaması = 2.000 TL.
PES 2013 2025 yaması = 800 TL.

1756127866646.webp

1756127870736.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Buradaki konu bu forumdakilerden farklı yalnız. Oyunu da oynamıyorum artık dediğim gibi uzun zaman oldu fiyatlara baktım ve fiyatlar uçuk geldi olay bu tamamen.
Eski konuları karıştırmaya gerek yok bu yüzden.
Emek vesaria bunlara girmeye gerek yok zaten emek mukayase edilemez asla buradaki konu tamamen fiyatlandırma.

Fahiş fiyat olmuş, gereksiz. SmokePatch ekibinin çıkarttığı sp football Life kullanılabilir bence.

Fiyatlar gereksiz uçuk kesinlikle sp football Life yeter de artar onun ücretsiz yamaları da var zaten YouTube'da.

Hocam sizin sürekli "pes yamaları çok pahalı" konularınızı görüyorum. Alan var ki bu fiyata satıyorlar. Yapacak bir şey yok.

Alan memnun satan memnun elbet de.

Benim dile getirmek istediğim sadece fiyatlar uçuk katılırsınız veya katılmazsınız orası size kalmış.

Fiyatlar uçuk katılırsınız veya katılmazsınız orası size kalmış.
Ben 2018 yılında yama yapan biriyle bizzat konuşmuştum. O zamanlar PS3 al sat yapan firmada çalışıyordum. Adam yemiyor içmiyor zombi gibi ekrana kilitlenip yama yapmaya çalışıyor ve test ediyor. Kimse sana zorla yama aldırmıyor. Ortada bir emek var, karşılığını vermek gerekiyor. Alıcı fiyat belirleyicisi değildir. Arz-talep varsa da koyduğu fiyattan devam eder.

Ben 2018 yılında yama yapan biriyle bizzat konuşmuştum. O zamanlar PS3 al sat yapan firmada çalışıyordum. Adam yemiyor içmiyor zombi gibi ekrana kilitlenip yama yapmaya çalışıyor ve test ediyor. Kimse sana zorla yama aldırmıyor. Ortada bir emek var, karşılığını vermek gerekiyor. Alıcı fiyat belirleyicisi değildir. Arz-talep varsa da koyduğu fiyattan devam eder.

Kimse emek yok demiyor kesinlikle emek var emeğinin karşılığınıda almalı ama bunu insanları söğüşleyerek yapmamaları lazım oyun fiyatına yama satıyorlar PES 2013 400 TL'ye satılıyor yaması 800 TL oyundan pahalı keza PES 2021 150 TL yaması 2000 TL.

Benim tepkim buna.

Tamam emek var anlıyorum ama 2000 TL çılgınlık. Ücretsiz SP Football Life 2025 indirip üzerine mod eklemeleri yapmak daha mantıklı. Kendim şu an öyle oynuyorum, gayet zevkli.

Tamam emek var anlıyorum ama 2.000 TL çılgınlık. Ücretsiz sp football Life 2025 indirip üzerine mod eklemeleri yapmak daha mantıklı. Kendim şu an öyle oynuyorum, gayet zevkli.

En temizi SP25 veya T99 benim de eleştirdiğim konuda bu fiyat politikası zaten yoksa kimsenin emeğe laf ettiği yok

800-2.000 TL gerçekten yama için uçuk fiyatlar.