Detaylar
Kim cevapladı?Kürtler bugün bile kendi içlerinde savaşıyorlar. Hayali devletleri kurulsa Suriye, Irak'tan beter olur durumları.
Kürt'ler bugün bile kendi içlerinde savaşıyorlar. Hayali devletleri kurulsa Suriye, Irak'tan beter olur durumları.
Çok güzel dedin kardeş.
Peşmergeye uyuşturucu ve petrolden akan para kesildi. Sonucunda dost olan 2 grup çatışmaya başladı. Günümüzde bu duruma evrildi. ABD'nin peşmergeyle olan bağını kesip direkt öz evladı YPG'ye devretti.
Normal. Denize düşen yılana sarılır. Yalnız bu yılanla dostluk yapabilirler. Hiç güven olmaz bunlara...
Normal. Denize düşen yılana sarılır. Yalnız bu yılanla dostluk yapabilirler. Hiç güven olmaz bunlara...
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye, Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne kol kanat germişti diye hatırlıyorum, yanlışım varsa düzeltin.
Şu an, asıl merak ettiğim şey; bunun karşılığında Türkiye neler vaat etti ve IKBY neler istedi. Bakalım neler çıkacak?
IKYB ile pkk terör örgütü, ilk kez; işid terör örgütünün Musul ve devamın da Kerkük'e (Kerkük'ün belli yerlerine girmişlerdi diye hatırlıyorum) girip, sonrasında işid çıkarıldıktan sonra pkk'nın Sincar'a girmesi ile araları açılmaya başlamıştı.
Değişik bir şeyler oluyor.
Belki de bunun sebebi; @62 hocamızın dediği gibi ABD'nin onları bırakmalarından dolayı kendilerini koruyup, kollayacak bir ülke olarak Türkiye'yi seçmeleri olabilir diye düşünüyorum.
Şu an, asıl merak ettiğim şey; bunun karşılığında Türkiye neler vaat etti ve IKBY neler istedi. Bakalım neler çıkacak?
IKYB ile pkk terör örgütü, ilk kez; işid terör örgütünün Musul ve devamın da Kerkük'e (Kerkük'ün belli yerlerine girmişlerdi diye hatırlıyorum) girip, sonrasında işid çıkarıldıktan sonra pkk'nın Sincar'a girmesi ile araları açılmaya başlamıştı.
Değişik bir şeyler oluyor.
Belki de bunun sebebi; @62 hocamızın dediği gibi ABD'nin onları bırakmalarından dolayı kendilerini koruyup, kollayacak bir ülke olarak Türkiye'yi seçmeleri olabilir diye düşünüyorum.
kaganaltug
Yetkin
Sanırsam köprüyü geçene kadar düşmanımın düşmanı dostumdur taktiği uygulanacak.Peşmergeye uyuşturucu ve petrolden akan para kesildi. Sonucunda dost olan 2 grup çatışmaya başladı. Günümüzde bu duruma evrildi. ABD'nin peşgermeyle olan bağını kesip direkt öz evladı YPG'ye devretti.
Normal. Denize düşen yılana sarılır. Yalnız bu yılanla dostluk yapabilirler. Hİç güven olmaz bunlara...
fumosever45
Yetkin
Bu coğrafyada kürtler kadar şanssızı yok gerçekten önüne gelen kullanıp atıyor kendi içlerinde bile savaşıyorlar, bakalım CIA baba olaya ayar çekebilecekmi 
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-