Detaylar
Kim cevapladı?Fiyatları ve kasa nedir?
demjr
Becerikli
3.500 TL hocam, Sahibinden üzerinden 2. el olarak alacağım. Şu an kasam ASUS Prime AP201. Phantom Spirit kullanıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
3.500 TL hocam, Sahibinden üzerinden 2. el olarak alacağım. Şu an kasam ASUS Prime AP201. Phantom Spirit kullanıyorum.
https://share.google/MxIxrJNAQLQbBlUhT
Phantom Spirit'in oyun içi değerlerinin yeterli olması lazım aslında, EVO biraz daha iyi ondan. Noctua da çok iyi ama 3.500 TL "?'.
demjr
Becerikli
Hocam yurt dışı malı. Sizce Noctua NH D15S sipariş edeyim mi?https://share.google/MxIxrJNAQLQbBlUhT
Phantom Spirit'in oyun içi değerlerinin yeterli olması lazım aslında, EVO biraz daha iyi ondan. Noctua da çok iyi ama 3.500 TL "?'.
demjr
Becerikli
Hocam Noctua NH D15 ile DH15S arasında 1-3 derece sıcaklık farkı var.@demjr, Noctua için ek fan bulmanız da lazım, fiyat daha da uçuyor bence gerek yok.
Ekstra fan olarak şu anda bende bulunan Phantom Spirit fanlarını taksam yeterli olur bence.@demjr, Noctua için ek fan bulmanız da lazım, fiyat daha da uçuyor bence gerek yok.
@demjr, kasadan kaynaklı farkı daha çok hissedersiniz.
Bu şekilde olabilir, tabii biraz küçük kalacak fanlar.
Ekstra fan olarak şu anda bende bulunan Phantom spirit fanlarını taksam yeterli olur bence.
demjr
Becerikli
Hocam kasamın her tarafı ızgara. Hava akışı çok güzel gerçekten.@demjr, kasadan kaynaklı farkı daha çok hissedersiniz.
Hocam ben genel olarak noctua nh d15s daha iyi galiba phantom spirit nazaran.@demjr, kasadan kaynaklı farkı daha çok hissedersiniz.
@LH44 cevabın için teşekkür ederim eline sağlık. Sipariş ettim.
Zaten almışsınız ama bir bakabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet