Phantom Spirit 120 SE, Kingston Fury Beast RGB RAM ile Aerocool D502A kasaya sığar mı?

Aynı şeyden 2 tane alınır ben DDR 4 de ben 4 tane aynı bile almıştım kit olmadan yeter ki aynısı olsun o yeterli.

Kit olanın farkı misal seri no arka arkaya oluyor gibi bir sonraki üretilen yanına konuyor gibi.

Performans kaybı asla olmaz. Yani misal gidip aynı markanın farklı bir CL değerine sahip olanını alırsan falan o olabilir. Ama birebir aynı şeyin hiç farkı yok yani 2 tane aynı ürünü alıp Dual yapmışsın ya da kit almışsın farkı yok.

Kısmen yanlış... Bu mantıkta Patriot'lar Boot etmezdi... Peynir ekmek gibi satıyor, tekli modül hepsi. Sırf bugün 5 tane ayarladım... Sen bana güvenip tekli al 2 tane, paran cebinde kalsın... Olayın performans farkıyla uzaktan yakından alakası yok. Kitin test metodolojisine katılıyorum ama bir anlam ifade etmiyor şu anda. Bir yerden sonra bellek mimarı itibar etmen lazım...

Ben yeri geldiği vakit senin paranı da gözetmek zorundayım... Eğer MSI anakartta BIOS güncellemeden EXPO açarsan kit hali de boot etmeme şansı var. Clear CMOS ya da Flashback gerekebilir. Kit ya da 2 ayrı modül farksız, 1x32'de de ihtimal var... Dual rank bunlar.

Bellek kontrolcü ve BIOS ana etkenlerden... Kit alınca risk değişmez, oran aynı.

Ayhan Hocam, dediklerine sonuna kadar güveniyorum ve teknik olarak %100 haklı olduğunu biliyorum. Parama acıdığını ve beni düşündüğünü de çok iyi biliyorum, bunun için gerçekten çok teşekkür ederim. Ancak ben bu işlerden çok anlamıyorum ve sistemi kurduracağım bilgisayarcı en ufak bir sorunda 'Ayrı RAM almışsın, sorun bundan' diyerek beni başından savabilir, stres yaşatacak. Ben sırf o bilgisayarcıyla ağız dalaşına girmemek, kafamın %100 rahat etmesi ve risk ihtimalini tamamen sıfırlamak için almayı düşündüm kiti. Yani ben kendim montaj yapacak olsam hiç önemli değil, dediğim gibi. Ben kurmayacağım için bilgisayarcı direk Ram'lere suç atarsa diye düşünüyorum. O yüzden endişeliyim ben yani.

Atamaz, atarsa bana yönlendirirsin... Biz buradayız, mesuliyet kabul ediyorum... Kit hali sorun yaparsa CMOS + Flashback atacak... İşlem birebir aynı... Değişmeyecek yani senaryo sıkıntı olursa. Bir de satıcılar problematik, kit olmasına güvenme...

Anladım hocam, techolay’a sordum oradan tavsiye ettiler parçaları falan diye söylerim de ben adamla kakışmak istemiyorum yani. Yolla bunları kit al derse iş çıkacak bir sürü. Bu arada Kitler gibi seri numarası arka arkaya ürün yollayabiliyor musunuz mesela? diye sordum tekli Kingston satan sizin attığınız linkteki mağazaya soru cevaptan.

Siz GGTR 2 adet alın, seri no. kit olanda da farklı, içinde 2 tekli modül var çünkü. Beta Plus GGTR'dir. Tembihle, open box ya da iade ürün olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…